Philips: Ποιότητα Ultra HD και 4K ανάλυση σε οθόνες 32 ιντσών

by George Polyzos • On 08-07-2015 • AT 11:47 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

BDM3275_ftl_rflx_image

Η MMD, brand license partner των οθονών Philips, ανακοίνωσε τη νέα οθόνη με ανάλυση 4K Ultra High Definition (UHD) BDM3275UP με διαγώνιο 32 ιντσών.

Η οθόνη BDM3275UP, η οποία με τις 32 ίντσες της αποτελεί ένα νέο μέγεθος στις οθόνες Philips σε αυτή την ανάλυση, ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση για υψηλότατες αναλύσεις σε συγκριτικά μεσαίων διαστάσεων οθόνες. Οι χρήστες μπορούν να προσβλέπουν στη 4K UHD ευκρίνεια για ψυχαγωγία πλούσια σε λεπτομέρεια, όπως οι ταινίες και τα βιντεοπαιχνίδια, αλλά και απαιτητικές εφαρμογές γραφείου.

Με 3,840×2,160 pixels, η UHD ή 4K ανάλυση συμπυκνώνει τέσσερις φορές το πλήθος των pixel ανά ίντσα μιας Full HD (1,920×1,080) οθόνης με τετραπλάσια ευκρίνεια. Το τελευταίο αυτό 4K UHD μοντέλο της Philips δημιουργεί μια ακόμα πιο πλήρη σειρά οθονών διαφόρων μεγεθών σε ultra-high ανάλυση, η οποία ήδη διαθέτει μοντέλα των 28 και 40 ιντσών.

Όπως και οι υπόλοιπες οθόνες της σειράς 4K, η BDM3275UP είναι διαμορφωμένη για εκπληκτική εμπειρία θέασης. Προσφέρει πλούσια χρωματική υποστήριξη 10-bit για φυσική, χωρίς διαβαθμίσεις αναπαραγωγή χρωμάτων, τεχνολογία Philips flicker-free για ρύθμιση της φωτεινότητας και μείωση του τρεμοπαίγματος, καθώς και προηγμένο IPS-AHVA panel για υπερευρείες γωνίες θέασης 178 μοιρών ώστε η ποιότητα να απολαμβάνεται από σχεδόν κάθε γωνία, ακόμα και από το πλάι.

Σχολιάζοντας τη νέα 4K UHD οθόνη, ο Thomas Schade, Αντιπρόεδρος EMEA της MMD, αναφέρει: «Η 32 ιντσών UltraClear UHD οθόνη δίνει σε χρήστες όπως γραφίστες, αρχιτέκτονες και εργαζόμενους σε γραφεία ακόμα περισσότερες επιλογές σε οθόνες μεσαίου μεγέθους με υψηλότατη ανάλυση για τις επαγγελματικές τους ανάγκες. Με την εξαιρετική του ευκρίνεια, το 4K UHD κάνει πραγματικά τη διαφορά στην εμπειρία θέασης, διατηρώντας εκπληκτική ακρίβεια και λεπτομέρεια ακόμα και όταν οι χρήστες διαιρούν την οθόνη σε πολλαπλές περιοχές. Στις 32 ίντσες, η οθόνη είναι αρκετά μεγάλη ώστε να παρέχει μεγάλη αίσθηση του χώρου, αλλά είναι συγχρόνως αρκετά διακριτική ώστε να αφήνει αρκετό χώρο στο γραφείο».

BDM3275_pivot45_2

Με ταχύτατες επιλογές συνδεσιμότητας συμπεριλαμβανομένων Display Port για ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 10,8 Gbps, MHL για streaming περιεχομένου από φορητές συσκευές (ενώ την ίδια στιγμή φορτίζεται η συσκευή), universal HDMI και USB 3.0, η νέα οθόνη επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν ψηφιακές πηγές υψηλού εύρους και να απολαμβάνουν ασυμπίεστο οπτικοακουστικό υλικό με μηδενική καθυστέρηση ανανέωσης και εκθαμβωτική UHD 4K ευκρίνεια.

Τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία παρέχουν υψηλής ποιότητας ήχο για να συμπληρώσει την εμπειρία θέασης. Η οθόνη διαθέτει επίσης τεχνολογία MultiView ώστε οι χρήστες να μπορούν ταυτόχρονα να αναπαράγουν περιεχόμενο από δύο διαφορετικές πηγές (PC και notebook, για παράδειγμα) σε ξεχωριστά τμήματα της επιφάνειάς της. Χάρη στην πλούσια σε pixel UltraClear 4K ανάλυση, κάθε τμήμα διατηρεί συνεχώς την ευκρίνεια και τη φωτεινότητα του.

Έχοντας τη δυνατότητα να απολαμβάνουν εξαιρετική ποιότητα θέασης, οι χρήστες ίσως «αναγκαστούν» να περνούν περισσότερο χρόνο στα γραφεία τους. Έτσι, για να μειωθεί ο κίνδυνος της κόπωσης, η οθόνη διαθέτει Smart ErgoBase που της επιτρέπει να κλίνει, να περιστρέφεται και να χαμηλώνει μέχρι και στο επίπεδο του γραφείου για άνετη γωνία θέασης. Η βάση της οθόνης διατηρεί τα καλώδια τακτοποιημένα, μειώνοντας την ακαταστασία που θα μπορούσαν να προκαλέσουν στην επιφάνεια εργασίας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons