Η Pfizer αφήνει το BlackBerry, προτρέπει όλους να πάρουν iPhone, Android smartphones

by Stefanos Kofopoulos • On 20-11-2013 • AT 5:55 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Η Pfizer αφήνει το BlackBerry, προτρέπει όλους να πάρουν iPhone, Android smartphones

Ένας ακόμα μεγάλος οργανισμός, η Pfizer, αφήνει το BlackBerry και προτρέπει όλους τους χρήστες να αντικαταστήσουν τα smartphones που ήδη έχουν με iPhone ή Android.

Ο λόγος για την αλλαγή τεχνολογίας και smartphones είναι η άσχημη κατάσταση που βρίσκεται το BlackBerry. Όπως κάθε μεγάλη εταιρεία έτσι και η Pfizer προτιμά την σταθερότητα από την αβεβαιότητα που είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο για το BlackBerry. Με 92.000 εργαζομένους στην Pfizer το πλήγμα για την BlackBerry θα είναι μεγάλο. Ενδιαφέρουσα η προτροπή για iPhone και Android smartphones αλλά όχι για Windows Phone ακόμα.

Πρόσφατα η BlackBerry άλλαξε CEO και εξασφάλισε 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε χρέος ώστε να εξασφαλίσει την βιωσιμότητα της εταιρείας σε μια ακόμα προσπάθεια ανάκαμψης του κακού κλίματος. Φαίνεται πως η απόφαση της Pfizer δεν θα βοηθήσει.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Titan αν μπορείς να με διαφωτίσεις γιατί μια σοβαρή εταιρία να προτιμήσει android? Εντάξει το iPhone αλλά δεδομένου ότι το android είναι ευάλωτο, δεν ενημερώνεται κεντρικά, δεν έχει ένα stream ροής αλλά πολλαπλά ελαττώματα του ανοιχτού λογισμικού.. Μπορώ να σκεφτώ: βιομηχανική κατασκοπία μέχρι όσα δεν πάει ο νους..

    εκτός αν μιλάμε για nexus απείραχτο ή Moto?

    • Γιατί αυτές είναι οι δύο κυρίαρχες πλατφόρμες αυτή την στιγμή και άρα έχουν υποστήριξη, τεχνογνωσία και έχουν δοκιμαστεί από κόσμο, IT, developers. Ποτέ δεν λένε αγοράστε ό,τι θέλετε. Σίγουρα θα έχουν περιορισμούς σε μοντέλα.

  2. Ή το galaxy που έχει επενδύσει τόσα σε ασφάλεια

    • Το Knox της Samsung είναι μια καλή λύση, ναι

  3. Κρίμα. Τα νεα Blackberry ειναι εξαιρετικές συσκευές και έχουν υποδειγματικό touch πληκτρολόγιο. Η υποστήριξη την έφαγε ομως. Όσο για το android, έχει όλα τα καλά του κόσμου, αλλα αυτό το fragmentation έχει καταντήσει αηδία. Ακομα και συσκευές που έκαναν 300€ όταν βγήκαν, όπως το Galaxy S3 mini που έχω, δεν παίρνουν κανένα update στο Android. Μπορεί το iPhone να κοστίζει, αλλα ακομα και το 4 πήρε το ios7!

Top

Show Buttons
Hide Buttons