Ο Petter Solberg έπεσε από το.. αυτοκίνητο!

by dkalo • On 28-12-2008 • AT 8:47 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Petter Solberg fell of Subaru Impreza WRC

Παράλληλα με την έκθεση της Bologna διεξάγεται και ένας άγωνας με πολλούς διάσημους συμμετέχοντες. Ο αγώνας αυτός διεξάγεται προς τιμήν του Attilio Bettega, γι αυτό εξάλλου φέρει και το όνομα του, Bettega Memorial.

Φέτος, συμμετείχαν μεταξύ άλλων, ο Dani Sordo, ο Gigi Galli, ο Marcus Gronholm, ο Francois Duval και ο Petter Solberg. Το θέαμα, όπως ήταν φυσικό εξάλλου, ήταν υψηλού επιπέδου αφού δεν υπήρχαν σκοπιμότητες και η ανάγκη για βαθμούς. Αυτό όμως που είχε πραγματικό ενδιαφέρον ήταν η… πτώση του Petter Solberg κατά την διάρκεια ενός γύρου θριάμβου.

Είναι γνωστό πως η Subaru έχει ανακοινώσει την αποχώρηση της από το WRC. Συνεπώς, ο Petter Solberg έχει μείνει χωρίς ομάδα για το 2009. Λέτε αυτή η πτώση να σημαδέψει την τελευταία επίσημη εμφάνιση του Νορβηγού οδηγού;

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βασικα ειχε πλακα σαν θεαμα και δεν νομιζω οτι κανεις θα γελασει με την κακη εννοια κατα του Σολμπεργκ, αλλωστε οδηγοι σαν και αυτον δεν νομιζω οτι θα δυσκολευτουν να βρουν δουλεια (και ομαδα!)…

  2. Απόδειξη ότι ακόμα και οι καλύτεροι μερικες φορές αποτυγχάνουν αλλά είναι και αυτό μια παρηγοριά…

  3. Η αλήθεια είναι ότι το παράκανε, άκου να ανέβει στην οροφή! Είναι γενικά ενθουσιώδης τύπος. Βέβαια αυτή τη στιγμή δεν είναι το πάθημα του το μεγάλο του πρόβλημα μια και ψάχνει πως θα τρέξει του χρόνου. Όσο για την αξία του δέστε ένα βιντεάκι από το Ακρόπολις.
    Πάντα είχα την απορία πόσο διαφορετικά υλικά έχουν αυτά τα λάστιχα από τα συνηθισμένα όταν αντέχουνε αυτές τις πετράρες με τέτοια ταχύτητα!
    Και τέλος, φανταστείτε ότι ο Λέμπ είναι εκ των πραγμάτων κάπως καλύτερος από τον Σολμπεργκ.

    http://www.wrc.com/jsp/index.jsp?lnk=300&featureid=503&desc=Greece%202008:%20On%20board%20with%20Petter

  4. pistebw oti to knt auto einai ola ta lefta….k fusika 8 paw n t agorasw

Top

Show Buttons
Hide Buttons