Αναβάθμιση pestaola.gr

by Stefanos Kofopoulos • On 04-08-2006 • AT 1:48 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

racks

Εχθές αναβάθμισα το πακέτο hosting για το pestaola.gr σε 10GB χώρου και 250GB bandwidth / μήνα. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να γίνει καμία αλλαγή ή μετακίνηση αρχείων.

Titanas
Happy blogging!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

 • ΜΑΘΕ ΓΙΑ

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. 10GB χώρου;! Καλά τόσο μεγάλο είναι το pestaola;;

 2. Όχι δεν είναι τόσο μεγάλο αλλά μεγαλώνει συνεχώς. Αυτή την στιγμή φτάνει τα 600MB περίπου με όλα τα αρχεία και τις βάσεις. Αν σκεφτείς ότι θέλω περίπου 350MB για να το πάρω backup φτάνουμε χαλαρά το 1GB. Πριν ήμουν σε χώρο με 800MB μόνο.

 3. wow! 250GB bandwidth? αυτο σημαινει 250.000 διαφορετικα άτομα τον μηνα στο site. μια χαρα σε βλεπω Titana, αντε, παμε και για 800GB!

 4. Καλά δεν σημαίνει ότι θα χρησιμοποιώ όλο το bandwidth. Απλά είναι ωραία να υπάρχει εκεί :-)

 5. hello Titanas!

  Έψαχνα για hosting plan, έχω διάφορες επιλογές και διαβάζω και αυτό το post σου, εσένα οι ανάγκες σου φαντάζομαι από τότε έχουν μεγαλώσει, έτσι δεν είναι;

  Πάντως σε σχέση με 2 χρόνια πριν, σήμερα υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές και αρκετά φθηνές….

  • Titanas μπορεί να μην είμαι (;-) αλλά θα πρότεινα το business plan της tophost.gr που είναι μια χαρά και έχει απεριόριστο bandwidth. Το χρησιμοποιώ για 2 site πελατών κι έχω γλιτώσει από γκρίνιες γιατί άμα δεν είναι αξιόπιστη η εταιρεία έχεις και τη γκρίνια του πελάτη και μπορεί να τον χάσεις. Με τους Κρητικούς της tophost όλα καλά και chat για να λύνεις απορίες στο πι και φι…

   Ελπίζω ο Τιτάνας να εγκρίνει…

Top

Show Buttons
Hide Buttons