Το pestaola.gr είναι W3C compatible

by admin • On 02-05-2006 • AT 1:02 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

w3c css xhtml 1.0 compatible

Μετά το optimazation της βάσης δεδομένων του pestaola.gr, ήταν καιρός να γίνει και κάτι ακόμα (υπάρχει και εκείνο το άρθρο για το monitor 2006). Μετά από περίπου 3 ώρες κατάφερα να κάνω το pestaola.gr συμβατό με τα πρότυπα XHTML και CSS του W3C. Αυτό σημαίνει ότι ο “κώδικας” που φορτώνεται κάθε φορά που βλέπετε το pestaola.gr δεν περιέχει λάθη και ως συνέπεια ο browser δεν ασχολείται παρά μόνο με αυτό που ξέρει να κάνει καλά: να φορτώνει και να παρουσιάζει σελίδες…

Για τον τελικό χρήστη και αναγνώστη αυτό σημαίνει καλύτερους χρόνους απόκρισης στο φόρτωμα της σελίδας. Για το pestaola.gr ίσως να σημαίνει καλύτερη θέση στα αποτελέσματα του Google. Για το world wide web, είναι άλλο ένα site συμβατό με τα διεθνή standards. Για τον λόγο αυτό, υπάρχουν και τα αντίστοιχα εικονίδια στο sidebar.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραίος!

  2. Το PhpMyAdmin είναι φοβερό εργαλείο!

    Να φανταστώ 3 ώρες σου πήρε η όλη διαδικασία έτσι κι όχι μόνο το optimization… Just asking!

    PS: Σόρρυ για το διπλό σχόλιο.

  3. 3 ώρες χρειάστηκα για να τελειώσει το παιχνίδι με τα tags ώστε να βγούν όλα σωστά. Έδινα το URL – http://pestaola.gr – στον HTML validator και ανάλογα με τα λάθη που έβγαζε πείραζα τα php του WordPress.

    Το optimization της βάσης δεδομένων με το PhpMyAdmin χρειάστηκε 10 δευτερόλεπτα περίπου.

Top

Show Buttons
Hide Buttons