Στην Κομοτηνή εχθές

by Stefanos Kofopoulos • On 17-04-2007 • AT 8:11 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

komotini greece

Στην Κομοτηνή είχα την τύχη να γνωρίσω από κοντά τα παιδιά πίσω από το getin.gr. Όχι μόνο με ανέχτηκαν όταν σταματούσα εδώ και εκεί για να βγάλω φωτογραφίες αλλά φάγαμε μαζί και είπιαμε καφέ στο Θέατρο όπως μου είχατε προτείνει. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να δω κάτι παραπάνω εκτός από το κέντρο της πόλης.

Τα παιδιά μου είπαν ότι η ζωή το βράδυ είναι τρομερή και αν κρίνω από τα μαγαζιά και τον κόσμο που είδα, τους πιστεύω. Άλλωστε η Κομοτηνή φιλοξενεί πάνω από 10.000 φοιτητές οι οποίοι πρέπει να διασκεδάσουν κάπου.

Το Μουσουλμανικό στοιχείο είναι έντονο αλλά προσαρμοσμένο με τους ντόπιους… όσο μπόρεσα να καταλάβω. Δυστυχώς, η Κομοτηνή αντιμετωπίζει πρόβλημα parking όπως και άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας που επισκεύθηκα και ήταν πρακτικά αδύνατο να βάλω το Auris δίπλα σε κάποιο χαρακτηριστικό σημείο ή μνημείο για να αποδείξω ότι έφτασα μέχρι εκεί οδηγώντας! Anyway, θα πάρετε μια μικρή γεύση από το κέντρο, την πλατεία της πόλης αλλά και pestaola.gr παρέα με getin.gr

komotini greece

komotini greece

komotini greece

komotini greece

pestaola.gr getin.gr

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. @Adavis: Για να καταλάβουν και οι άλλοι.. ρωτήσαμε μια ξανθιά υπερ σερβιτόρα: “Έχετε WiFi.. προσπαθώ να συνδεθώ αλλά..” και τα έχασε τόσο ώστε να μας ζητήσει ξανά τι παραγγείλαμε! LOL

    Για να είμαστε δίκαιοι, η κοπέλα ρώτησε και έμαθε και μας ενημέρωσε μολις έφερε τους καφέδες! Είχε πλάκα όμως η στιγμή που σάστισε.

  2. Εχει wi-fi το θεατρο και δεν το γνωριζω…?

  3. @Giorgos2: Ναι έχει και το χρησιμοποιούσα όταν ήμουν εκεί.. δεν ξέρω αν το έβγαλαν από τότε. Πάντως ρώτα περισσότερες από μια γκαρσόνες για να σου πουν τι παίζει.

  4. Ευχαριστω για την απαντηση σου…οταν παω θα ροτισω αλλα ελπιζω να μην τα χασει οπως εκανε και σε εσας :)

Top

Show Buttons
Hide Buttons