Συχνές Ερωτήσεις στο pestaola.gr (F.A.Q)

by Stefanos Kofopoulos • On 02-10-2008 • AT 12:35 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

f.a.q by dieGGono

Θα μου στείλετε αυτό το προϊόν;

Το pestaola.gr δεν έχει την δυνατότητα να στείλει οποιοδήποτε προϊόν σε κανέναν. Για περισσότερες πληροφορίες καλύτερα να επικοινωνήσετε με τον αντιπρόσωπο ή την εταιρεία που σας ενδιαφέρει

Πού μπορώ να βρω και να αγοράσω προϊόντα Hello Kitty;

Δεν έχω εντοπίσει κάποιο κεντρικό σημείο διάθεσης προϊόντων Hello Kitty στην Αθήνα ή στην Ελλάδα γενικότερα. Τα περισσότερα από τα προϊόντα Hello Kitty είναι αποκλειστικά διαθέσιμα στην Ιαπωνία. Αν είστε τυχεροί μπορείτε να τα βρείτε τυχαία σε κάποιο κατάστημα.

Πότε θα ανοίξει IKEA στην περιοχή μου;

Το pestaola.gr δεν έχει καμία σχέση με τα ΙΚΕΑ, άρα δεν υπάρχει πληροφόρηση εκ των έσω σχετικά με τα πλάνα επέκτασης της εταιρείας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Ό,τι νέα μαθαίνω για το ΙΚΕΑ και τα προϊόντα ή τους καταλόγους υπάρχουν στο blog.

Γιατί δεν εμφανίζεται το σχόλιο μου αμέσως;

Το pestaola.gr χρησιμοποιεί διάφορους μηχανισμούς caching για να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του blog εξαιτίας της υψηλής επισκεψιμότητας. Αυτό σημαίνει ότι αρκετές από τις σελίδες που εμφανίζονται έχουν αποθηκευτεί όπως ακριβώς τις είδε ο επισκέπτης πριν από εσάς. Για αυτό το λόγο το περιεχόμενο είναι κατά μερικά δευτερόλεπτα παλιό, δηλαδή όσος χρόνος χρειάζεται για να εμφανιστεί το δικό σας σχόλιο.

Γιατί δεν εμφανίζεται το σχόλιο μου;

Αν το σχόλιο δεν εμφανίζεται μετά από 30-60″ αναμονής και ανανέωσης της σελίδας, είναι πολύ πιθανό να έχει χαρακτηριστεί ως spam ή false positive spam από το Akismet και τους άλλους μηχανισμούς που χρησιμοποιεί το pestaola.gr για να καταπολεμήσει το spam. Ίσως να έχει διαγραφεί από εμένα αν περιείχε διαφημιστικό περιεχόμενο που ξέφυγε από το Akismet, υβριστικά, ρατσιστικά μηνύματα ή σχόλια που δεν βοηθούν ή προάγουν την συζήτηση όπως “Καταπληκτικό” , “Είναι το καλύτερο”, “Είσαι άχρηστος” κλπ.

Γιατί δεν έλαβα απάντηση στο email που έστειλα;

Λαμβάνω πολλά email καθημερινά και προσπαθώ να απαντάω σε όλα αμέσως ή σχεδόν αμέσως. Εξαιρούνται τα emails που διαφημίζουν προϊόντα, ζητάνε να σωθεί κάποιο άρρωστο παιδί κλπ.

Γιατί δεν παρουσιάστηκε το site / προϊόν μου;

Δεν είμαι υποχρεωμένος να παρουσιάζω και να σχολιάσω ό,τι θεωρεί ο καθένας σημαντικό για την οικονομική του ευημερία, τις πολιτικές του πεποιθήσεις και το Εγώ του. Κάποιες φορές ξεχνάω ή δεν διαβάζω emails επειδή το Gmail κατά λάθος χαρακτηρίζει spam.

Γιατί κάποιες φορές εμφανίζονται χαρακτήρες χωρίς νόημα στα σχόλια;

Οι περίεργοι χαρακτήρες κάποιες φορές εμφανίζονται στα σχόλια, συνήθως από pingback ή trackback άλλου blog. Πρόκειται για τεχνικό ζήτημα που σχετίζεται με το encoding και “λανθασμένη” προσωπική επιλογή. Είναι γνωστό και γίνεται προσπάθειεα για να διορθωθεί.

Συχνές Ερωτήσεις στο pestaola.gr (F.A.Q) – Τελευταία ενημέρωση 2 Οκτωβρίου 2008 – photo via dieggono

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons