Κοζάνη με Toyota Auris και HTC P3300

by Stefanos Kofopoulos • On 14-04-2007 • AT 3:17 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

kozani greece

Έφτασα Κοζάνη πριν από λίγο με την βοήθεια του GPS από το HTC P3300 και του MiNOtaVrS που με βοήθησε να ξεπεράσω όλα τα προβλήματα και bugs του Destinator.

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να παρκάρω το Auris μπροστά στο δημαρχείο και να βγάλω φωτογραφία μαζί με το ρολόϊ παρά τον ελεύθερο χώρο. Δεν θέλω άλλη μια κλήση σε καμία περίπτωση.

Το ταξίδι μέσω Εγνατίας ήταν άνετο και γρήγορο εκτός από κάποιο σημείο που ο δρόμος αλλάζει με τα οχήματα της αντίθετης κατεύθυνσης να μπαίνουν στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας λόγω έργων. Μέσα τις πολλές σύραγγες της διαδρομής είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω αρκετές φορές το αυτόματο σύστημα λειτουργίας φώτων του Auris Premium.

Στην επιλογή Auto το αυτοκίνητο αποφασίζει πότε πρέπει να ανάψει τα φώτα ανάλογα με την φωτεινότητα του χώρου. Ο αισθητήρας δίνει εντολή μετά από 5 δευτερόλεπτα για την λειτουργία ή μη των φώτων πορείας, που πρακτικά σημαίνει ότι σε σύραγγες με μικρό μήκος [300 – 500 μέτρα] το feature είναι άχρηστο. Κάποια στιγμή το Auris αποφάσισε να ανάψει τους προβολείς [μεγάλη σκάλα] και ειλικρινά δεν κατάλαβα γιατί! Anyway..

Προς το πρόν πάρτε μια γεύση από φωτογραφίες της κεντρική πλατείας και της περιοχής τριγύρω. Θα βρίσκομαι στην καφετέρια cafe – cafe ή Αποκάλυψη αν κάποιος θέλει να πει ένα γεια. Είμαι ο μόνος με laptop εδώ.

kozani greece

kozani greece

kozani greece

kozani greece

Γνώρισε το Toyota Auris από… πρώτο χέρι! To μόνο που χρειάζεσαι είναι το δικό σου blog και φυσικά όρεξη για βόλτες! Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. malista…oraies eikones.oraia poli.

Top

Show Buttons
Hide Buttons