Σύστημα Personal Mobility Companion από την BMW

by Nikos Kaimakamis • On 21-04-2016 • AT 11:12 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

bmw-connected-personal-mobility-companion-03-2016-2000px

H BMW παρουσιάζει το σύστημα Personal Mobility Companion, το οποίο συνδυάζει ένα σύστημα πλοήγησης με έναν δορυφορικό πλοηγό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα της BMW συνδέεται με χρήση της υψηλής τεχνολογίας στο αυτοκίνητο, αλλά με το σύστημα Personal Mobility Companion πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα. Στο πλαίσιο του Microsoft Build 2016, η BMW παρουσίασε το Personal Mobility Companion app, το οποίο είναι σχεδιασμένο να μαθαίνει από τις οδηγικές προτιμήσεις και διαδρομές του οδηγού και να προσαρμόζει αναλόγως τις λειτουργίες του.

Το εξελιγμένο σύστημα της BMW είναι βασισμένο στην υποδομή του Open Mobility Cloud, προκειμένου να συλλέγει δεδομένα κυκλοφορίας, καθώς και σημειώσεις που έχει τοποθετήσει κανείς στο ημερολόγιό του, προκειμένου ο οδηγός να φτάνει πιο γρήγορα, αλλά και έγκαιρα στον προορισμό του.

bmw-personal-mobility-companion

Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε απλώς και μόνο με μία εφαρμογή που τρέχει στο κινητό του χρήστη, αφού μπορεί να λειτουργεί αυτόνομα στο σύστημα infotainment του αυτοκινήτου σε συνεργασία πάντοτε με το smartphone ή το smartwatch.

Αρχικά, το Personal Mobility Companion της BMW είναι διαθέσιμο στην Αμερική, για τους κατόχους συσκευών με λειτουργικό σύστημα iOS της Apple καθώς και για τα οχήματα της BMW που έχουν τεχνολογία Connected Drive της BMW.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons