Περιστρεφόμενη στεφάνη στο Samsung Gear A Orbis

by Nikos Kaimakamis • On 03-08-2015 • AT 10:57 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Mobile World Congress 2014 - Day 1

H Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα νέο smartwatch, το Gear A Orbis, το οποίο θα έχει στρογγυλή κάσα και περιστρεφόμενη στεφάνη. 

Το νέο smartwatch της Samsung εκτιμάται ότι θα παρουσιαστεί λίαν συντόμως, μαζί με το Samsung Galaxy Note 5 και το Galaxy S6 Edge Plus, σε ένα event που θα λάβει χώρα στις 13 Αυγούστου. Αναφορικά με το νέο smartwatch, είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι θα είναι η πρώτη προσπάθεια της εταιρείας να παρουσιάσει μία στρογγυλή κάσα, ώστε να θυμίζει περισσότερο ρολόι, ενώ το λειτουργικό του σύστημα θα είναι το Tizen.

roundzoom

H ίδια η εταιρεία εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαιώνει ότι η περιστρεφόμενη κυκλική στεφάνη του Gear A Orbis θα χρησιμοποιείται για την εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου smartwatch οι φήμες λένε ότι θα έχουμε επεξεργαστή Samsung Exynos διπλού πυρήνα, μνήμη RAM 768 ΜΒ, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 4 GB και μπαταρία 250 mAh. H οθόνη του αναμένεται να έχει ανάλυση 360×360 pixels, ενώ στον τομέα της ασύρματης συνδεσιμότητας αναμένεται να υπάρχει 2G, Wi-Fi και Bluetooth.

samsung-orbis-gear-a-

Αξίζει να σημειωθεί ότι αναμένεται αυτό να είναι το πρώτο smartwatch της Samsung με συμβατότητα με το Samsung Pay, επομένως θα μπορεί κανείς να εκτελεί ανέπαφες συναλλαγές μαζί του. Φυσικά δεν θα του λείπουν όλοι εκείνοι οι αισθητήρες για την λειτουργία ποικίλων εφαρμογών fitness και ευ ζην.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons