Περισσότερες λεπτομέρειες για την οθόνη του Nintendo Switch

by Nikos Kaimakamis • On 31-10-2016 • AT 2:48 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

nintendo-switch-01

To Nintendo Switch είναι ένα υβρίδιο μεταξύ κονσόλας και tablet και αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με οθόνη τεχνολογίας multi-touch. 

Παρά το γεγονός ότι οι πρώτες ανακοινώσεις έχουν ήδη γίνει, δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες. Έτσι, σύμφωνα με το Eurogamer, το Nintendo Switch θα έχει οθόνη διαγωνίου 6.2 ιντσών με ανάλυση 720p. Η ανάλυση αυτή δεν είναι εκείνη που θα χαρακτηρίζει τα games που θα παίζει κανείς σε μεγάλη οθόνη, όταν το Nintendo Switch είναι συνδεδεμένο με την τηλεόραση, αλλά εκείνη που θα χαρακτηρίζει τα games που θα παίζει κανείς με την κονσόλα στο χέρι σε διαμόρφωση tablet.

Ένα στοιχείο που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των gamers είναι το γεγονός ότι η οθόνη του Nintendo Switch θα είναι τεχνολογίας multi-touch, πράγμα που συμβαίνει για πρώτη φορά για τη Nintendo. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της οθόνης του Nintendo Switch συμφωνούν με όσα στοιχεία αναφέρονται στο developers kit της εταιρείας.

Η Nintendo θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το Switch στις 12 Ιανουαρίου, ενώ η επίσημη έναρξη της διάθεσης της νέας κονσόλας αναμένεται να αργήσει ακόμα περισσότερο. Σε κάθε περίπτωση, οι gamers δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για την capacitive οθόνη multitouch 10 σημείων, με την οποία εξοπλίζει το Switch η Nintendo. Μένει να δούμε τι άλλο θα περιλαμβάνει ο εσωτερικός τεχνολογικός εξοπλισμός του επερχόμενου μοντέλου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons