Περισσότερες ευκαιρίες χρήσης του Android Pay

by Nikos Kaimakamis • On 25-10-2016 • AT 9:46 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

android-pay-visa-mastercard

Η συμφωνία μεταξύ της Google και των Visa και MasterCard θα δώσει ευκαιρία ευρύτερης χρήσης του Android Pay σε περισσότερες περιστάσεις. 

Με τη συμφωνία μεταξύ της Visa και της MasterCard για την υποστήριξη του Android Pay, ουσιαστικά ανοίγει ο δρόμος της χρήσης του συστήματος πληρωμών της Google από οποιοδήποτε ιστότοπο επιτρέπει την εκτέλεση πληρωμών με τη χρήση των μεθόδων πληρωμής που υποστηρίζουν οι Visa και MasterCard. Με μια απλή αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος σε μια Android συσκευή, θα μπορεί κανείς να εκτελεί πληρωμές σε διάφορα sites που υποστηρίζουν τις υποδομές της Visa και της MasterCard.

Σύμφωνα με το Engadget, αλλά και την ίδια την Google, η δυνατότητα χρήσης του Android Pay σε ευρύτερο πλαίσιο δικτυακών τόπων θα ξεκινήσει να είναι διαθέσιμη από τις αρχές του 2017 και έπειτα, επομένως δεν πρόκειται να γίνει χρήση της κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων. Είναι εμφανές, πάντως, ότι η Google επιδιώκει να κάνει το Android Pay μία παγκόσμια μέθοδο ηλεκτρονικών συναλλαγών, χωρίς περιορισμούς και ασυμβατότητες.

Οι χρήστες δεν θα είναι ανάγκη να θυμούνται διάφορους κωδικούς και συνθηματικά εισόδου σε διάφορες υπηρεσίες, αρκεί να έχουν συνδέσει τους λογαριασμούς τους στο Visa Checkout και το Masterpass με το Android Pay.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons