Περισσότερες βλάβες στα Android smartphones

by Nikos Kaimakamis • On 16-08-2016 • AT 9:27 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

android-problems

Πρόσφατη μελέτη δείχνει ότι τα Android smartphones εμφανίζουν περισσότερα προβλήματα από τις συσκευές iOS. 

Η έρευνα έγινε από το Blancco Technology Group, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ότι οι Android συσκευές εμφανίζονται να έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες σφάλματος σε σχέση με τις iOS συσκευές. Τα ποσοστά πιθανότητας σφάλματος στις Android συσκευές είναι 44%, ποσοστό που θεωρείται αρκετά υψηλό, με τις iOS συσκευές να έχουν αντίστοιχο ποσοστό σφαλμάτων 25%. Αναφορικά με τις συσκευές που εμφανίζονται να έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά σφάλματος, η έρευνα έδειξε τα Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S5 και Lenovo K3 Note, ως κορυφαία στη σχετική λίστα.

Τα υψηλότερα ποσοστά σφάλματος στο iOS οικοσύστημα έχουν τα iPhone 6 και iPhone 6S, σύμφωνα με την ίδια έρευνα. Τα περισσότερα σφάλματα εμφανίζονται στην κάμερα, στην επιφάνεια αφής και στην διαδικασία φόρτισης της μπαταρίας. Ειδικά στην Ευρώπη, τα μεγαλύτερα σφάλματα εμφανίζονται στο σήμα και στην SD κάρτα. Στην Ασία εμφανίζονται περισσότερα προβλήματα σε σχέση με την Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική, ενώ η έρευνα εξετάζει και τις Android εφαρμογές, οι οποίες εκτιμάται ότι είναι αρκετά ασταθείς.

Θα πρέπει πάντως, να τονιστεί ότι αυτή είναι μία μόνο έρευνα, η οποία δεν μπορεί να αποτυπώσει απόλυτα όλη την εικόνα του Android οικοσυστήματος.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons