Περισσότερες από 16 εκ. προπαραγγελίες για το Xiaomi Mi5

by Nikos Kaimakamis • On 07-03-2016 • AT 10:23 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Xiaomi-Mi5-01

H Xiaomi ανακοίνωσε ότι οι προπαραγγελίες για το Mi5 smartphone έχουν ξεπεράσει τις 16 εκατομμύρια μονάδες. 

Το γεγονός αυτό είναι η βασική αιτία που εμφανίστηκε έλλειμμα στην αποθήκη του Xiaomi Mi5, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο Κινέζος κατασκευαστής. Οι προπαραγγελίες ήταν πολύ μεγαλύτερες από ό,τι ήταν αναμενόμενο για την Xiaomi, γεγονός που οδήγησε και στα προβλήματα τροφοδοσίας στην αγορά για το Mi5.

Οι πωλήσεις του Xiaomi Mi5 ξεκίνησαν online, αλλά σύντομα οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές είδαν ότι το smartphone δεν ήταν διαθέσιμο από ένα σημείο και μετά. Σύμφωνα με το ZDNet, η Xiaomi είχε προετοιμάσει το διπλάσιο και τριπλάσιο ποσό συσκευών σε σχέση με το πλήθος συσκευών που ετοίμαζε για τα προηγούμενα λανσαρίσματά της, αλλά στην περίπτωση του Mi5, ούτε αυτό φάνηκε να είναι αρκετό για να καλυφθεί η πρωτοφανής ζήτηση.

Το Xiaomi Mi5 είναι μία από τις πιο προσιτές μοντέρνες προτάσεις smartphones οι οποίες είναι εξοπλισμένες με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Mi5 πωλείται στις ΗΠΑ σε τιμή που δεν ξεπερνά τα 305 δολάρια. Η Xiaomi ανακοίνωσε ότι η επόμενη παρτίδα του Mi5 θα ξεκινήσει να είναι διαθέσιμη online από τις 8 Μαρτίου και έπειτα, σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσει τους δυσαρεστημένους καταναλωτές.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons