Περιορισμός φόρτισης του Galaxy Note 7 και στην Ευρώπη

by Nikos Kaimakamis • On 26-10-2016 • AT 11:11 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung Galaxy Note7 (3)

Η φιλοσοφία περιορισμού της φόρτισης του Galaxy Note 7 στο 60%, μέσω λογισμικού, έρχεται από τη Samsung και στην Ευρώπη. 

Μέσα από το σχετικό update που θα διανείμει η Samsung σε όλους τους κατόχους του Galaxy Note 7 στην Ευρώπη, η φόρτιση της συσκευής θα περιορίζεται στο ποσοστό του 60% για λόγους ασφαλείας, προκειμένου να προχωρήσει κανονικά και χωρίς άλλα απρόοπτα το δεύτερο πρόγραμμα αντικατάστασης συσκευών που έχει θέσει σε ισχύ η εταιρεία.

Σύμφωνα με το Android Headlines, η Samsung έχει δηλώσει ότι έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τα δύο τρίτα των Galaxy Note 7 που είχαν πωληθεί στην Ευρώπη, αλλά περιμένει να συγκεντρώσει και το υπόλοιπο ένα τρίτο. Μέχρι τότε, θέλει να περιορίσει τον όποιο κίνδυνο με την εφαρμογή του ειδικού λογισμικού που θα σταματά την φόρτιση της συσκευής σε ασφαλές σημείο.

Ο σκοπός της Samsung είναι να κάνει όλους τους κατόχους Galaxy Note 7 να παραδώσουν τις συσκευές τους στο πλαίσιο του προγράμματος αντικατάστασης και θεωρεί ότι ο περιορισμός της φόρτισης είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους που μπορεί να χρησιμοποιήσει. Μάλιστα, η Samsung σημειώνει ότι καμία από τις συσκευές που έλαβαν το σχετικό update περιορισμού της φόρτισης δεν αντιμετώπισε κάποιο κίνδυνο ανάφλεξης της μπαταρίας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons