Περιορισμένος αριθμός πλυσιμάτων για το έξυπνο τζάκετ της Levi’s

by Nikos Kaimakamis • On 07-10-2017 • AT 11:30 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

To έξυπνο τζάκετ της Levi’s επιτρέπεται να πλυθεί ορισμένες μόνο φορές, καθώς μετά τα συστήματα στο μανίκι του εμφανίζουν πρόβλημα. 

Το στοιχείο αυτό εκτιμάται ότι λειτουργεί ως σημαντικό στοιχείο που θα αποτρέψει τους καταναλωτές από το να το αγοράσουν, σύμφωνα με το Android Headlines, καθώς κανείς δεν θέλει να αποκτήσει ένα ρούχο που να μην μπορεί να το πλύνει όσες φορές θέλει. Μάλιστα, ο περιορισμός των πλυσιμάτων που μπορεί να δεχτεί το τζάκετ της Levi’s είναι εξαιρετικά περιορισμένος και δεν ξεπερνά τα 10.

Ο περιορισμός αυτός αίρεται εάν αφαιρέσει κανείς το ειδικό tag από το μανίκι που είναι υπεύθυνο για τη σύνδεση του τζάκετ με το smartphone μέσω Bluetooth, αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι πολλοί θα είναι οι καταναλωτές που θα ξεχάσουν να το κάνουν αυτό.

Το τζάκετ της Levi’s απευθύνεται σε όσους κάνουν συχνά ποδήλατο, αντλώντας πληροφορίες από την κίνηση και το σώμα εκείνου που το φορά, για να τις μεταδώσει ασύρματα στην αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό προκειμένου να συλλέγονται εκεί όλα τα δεδομένα. Οι έξυπνες ίνες του τζάκετ της Levi’s είναι υπεύθυνες για τη συλλογή των πληροφοριών αυτών σε πραγματικό χρόνο.

Το πρόβλημα με τα πλυσίματα εκτιμάται ότι είναι ένα πολύ σημαντικό μειονέκτημα για ένα ρούχο που πωλείται στην τιμή των 350 δολαρίων στις ΗΠΑ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons