Περιεχόμενο 4K από την LG και τη FilmBox διαθέσιμο στην Ελλάδα

by George Polyzos • On 20-09-2015 • AT 9:02 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG_4K_UHD TV_UF85

Η LG Electronics ξεκίνησε τη διάθεση μιας πλούσιας συλλογής περιεχομένου ανάλυσης 4Κ σε συνεργασία με τη Filmbox, για τη νέα σειρά τηλεοράσεων υπέρ-υψηλής ανάλυσης LG Super UHD.

Πιο αναλυτικά, η LG σε συνεργασία με τη FilmBox Live, δημιούργησε ειδικά για τους πελάτες της δύο νέες κατηγορίες υπηρεσιών της FilmBox Live, την LG Cinema 4K, η οποία θα περιέχει λίστα με γνωστές κινηματογραφικές ταινίες, και την FunBox 4K, η οποία θα περιέχει ντοκιμαντέρ και ταινίες κινουμένων σχεδίων σε εγγενή ανάλυση 4Κ, δηλαδή υλικό το οποίο έχει παραχθεί με χρήση εξοπλισμού τεχνολογίας 4K από την αρχή μέχρι το τέλος.

Η προσφορά της LG και της FilmBox Live θα περιλαμβάνει υλικό για κάθε προτίμηση, από αισθηματικές κομεντί και ταινίες για όλη την οικογένεια, μέχρι ταινίες δράσης και ντοκιμαντέρ.

Συγκεκριμένα, με κάθε τηλεόραση υπέρ-υψηλής 4Κ ανάλυσης από τις σειρές LG UF95, LG UF85, LG UF84, LG UF80, LG UF77, LG UF69, LG UG87, LG UB98, LG EC97 και LG EC98, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε 20 επιτυχημένες κινηματογραφικές ταινίες ανάλυσης 4Κ, μεταξύ των οποίων και οι διεθνώς βραβευμένες ταινίες Breaking the Waves, Hotel Rwanda και My Blueberry Nights, αλλά και μεγάλα blockbuster όπως τα 3:10 to Yuma, Killer Elite, Revolver και Transporter 3.

LG and FilmBox promo

Η πρόσβαση στην πλατφόρμαFilmBox Live θα είναι ελεύθερη με κάθε αγορά νέων LG Super Ultra HD 4K με λειτουργία Smart TV από τις σειρές του 2015, ενώ οι συνδρομητές θα μπορούν να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο LG Cinema 4K για 3 μήνες από την ημερομηνία εγγραφής τους στην υπηρεσία, μέσω της διεύθυνσης  http://lgpromo.filmboxlive.com. Τέλος, για την αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτείται ελάχιστη ταχύτητα διαδικτύου 8 mbps.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons