Μάθε τι browser χρησιμοποιεί όλο το internet, real-time

by Stefanos Kofopoulos • On 08-01-2013 • AT 3:00 pm • 7 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

Μάθε τι browser χρησιμοποιεί όλο το internet, real-time

Το Chartbeat, η εταιρεία real-time analytics που λέει πόσοι, πότε, και από που ήρθαν στο site σου τώρα παίζει με ολόκληρο το internet. Με τον όγκο δεδομένων που συγκεντρώνει και αναλύει σε πραγματικό χρόνο, το Chartbeat μπορεί και γνωρίζει το ποσοστό χρήσης των browsers.

Για αυτό έστησαν το percentoftheinternet.com με τα εικονίδια όλων των γνωστών browser της αγοράς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι κλικ σε ένα από αυτά για να δεις σε πραγματικό χρόνο το ποσοστό χρήσης του αγαπημένου σου browser σε όλο το internet.

Χαρακτηριστική η επικράτηση του Google Chrome με ποσοστό σταθερά πάνω από 30%, το ίδιο ακριβώς νούμερο που βλέπουμε και στο pestaola. Φαίνεται ότι ο κόσμος πλέον εκτιμά τις δυνατότητες και την ταχύτητα του Chrome παρά την επιπλέον κατανάλωση μνήμης RAM.

Μαζί με το ποσοστό χρήση του κάθε browser την δεδομένη στιγμή, το Chartbeat δείχνει και τον αριθμό των sessions βάση των οποίων υπολογίζει τα νούμερα κάθε φορά, όπως ακριβώς φαίνεται στην εικόνα.

Δεύτερος σε ποσοστό χρήση με πάνω από 30% έρχεται ο Internet Explorer, ακολουθεί ο Firefox με πάνω από 20% και κάπως έτσι συμπληρώνεται η πρώτη τριάδα.

Εσύ τι browser χρησιμοποιείς καθημερινά; Στο smartphone και στο tablet έχεις κατεβάσει επιπλέον browser αντί του stock που έρχεται με το iOS και το Android;

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Το ie 36% και windows pc 82%, firefox 20% και chrome 30% που είδα εγώ τι είναι ?

  • Η εικόνα της στιγμής. Είναι real-time τα δεδομένα οπότε ανάλογα την ώρα, ποιος είναι online (πχ Αμερική) αλλάζουν. Αυτή είναι η μαγεία αυτής της υπηρεσίας.

 2. mini opera σε galaxy s

 3. firefox sto pc kai dolphin sto κινητο.

 4. 82% windows, 11% osx και 1% Linux.
  Το υπόλοιπο 6% γιατί δεν αναφέρεται;

  • Λογικά είναι BSD, UNIX συστήματα.. ή άλλα…

   • 6% με τίποτα.
    Μάλλον Android είναι και οι βλάκες το διαχωρίζουν από το Linux.

Top

Show Buttons
Hide Buttons