Παραίτηση Κουρή – Τσουπίδη

by Stefanos Kofopoulos • On 22-09-2007 • AT 1:11 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

resign handshake

“Την παραίτησή τους υπέβαλαν την Παρασκευή στον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Αλογοσκούφη ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Κουρής και ο πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Πάνος Τσουπίδης, επικαλούμενοι προσωπικούς λόγους”. Εννοείται πως “ο υπουργός έκανε δεκτή την παραίτηση των κ. Κουρή και Τσουπίδη, ωστόσο ζήτησε από τον πρώτο να παραμείνει στη θέση του έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, ώστε να έχει ολοκληρωθεί η κατάρτιση του προσχεδίου του νέου προϋπολογισμού” και ταυτόχρονα με “επιστολή του προς τον κ. Τσουπίδη, τον ευχαρίστησε για τη συμβολή του στην εξυγίανση του Ταχυδρομικού Ταμιευηρίου και τη μετατροπή του σε σύγχρονο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα”.

Μου αρέσει η εικόνα της παραίτησης και ανάληψης ευθυνών αλλά αηδιάζω με τον συνδυασμό απομάκρυνσης 2 προσώπων για “προσωπικούς λόγους” και την πιθανή σχέση τους με το σκάνδαλο των ομολόγων. Δυστυχώς δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα… τί λέτε;

[via, via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δυστυχώς πλέον η επικοινωνία έχει επικρατήσει της πολιτικής….Ενώ τα 2 αυτά άτομα ήταν μπλεγμένα “μέχρι το λαιμό” στο θέμα των ομολόγων, έμειναν στη θέση τους για να μη δημιουργηθούν αρνητικές εντυπώσεις, ενώ τώρα που τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα στο ΠΑΣΟΚ, απομακρύνονται σεμνά και ταπεινά, υπό το φόβο του πορίσματος Ζορμπά και πιθανών αποκαλύψεων.

Top

Show Buttons
Hide Buttons