Βαριές κατηγορίες

by admin • On 08-05-2006 • AT 11:25 am • 13 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Ποινική δίωξη για 4 κακουργήματα και 6 πλημμελήματα, άσκησε ο Eισαγγελέας Ιωάννης Διώτης, στους 17 συλληφθέντες για τα επεισόδια στη χθεσινή πορεία του 4ου Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Φόρουμ.

Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Οι συλλήψεις και τα σχόλια περι γνωστών αγνώστων είναι πάντα στο πρόγραμμα, ειδικά σε περιπτώσεις και εκδηλώσεις όπως το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ. Είμαι περίεργος γιατί η πολιτεία δεν ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα;

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

13 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εγώ τώρα γιατί είμαι (κατά 99%) σίγουρος ότι ξαφνικά οι περισσότεροι θα αφεθούν ελεύθεροι;;; (όπως πάντα..)

 2. Ακόμα και έτσι να γίνει, αυτό δεν απαντά στην ερώτηση γιατί τόσα μα τόσα χρόνια αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι παραμένουν άγνωστοι. Ακόμα και ο χαρακτηρισμός δείχνει αυτοχλευασμό αν μη τι άλλο. Είναι τραγικό.

 3. Εδώ ρε παιδιά αφήσαν έξω τον Κεχαγιόγλου, για τους γνωστούς αγνώστους προβληματίζεσται;

  Όλα αυτά γίνονται, για να αποπροσανατολίζεται η κοινή γνώμη. Είναι πάγια τακτική όλων των κυβερνήσεων.

 4. Είναι λίγο υπερβολικό αυτό.. ίσως να είναι αλήθεια, ίσως και ράδιο αρβίλα.

 5. Δεν ξερω αν το προσεξατε.
  Οταν βγαίνουν οι εργαζομενοι, τα ΜΑΤ έχουν έτοιμα τα γκλοπ και τα δακρυγονα και βαραν αλλύπητα.
  Όταν σπάνε και ρημάζουν τα τζογλάνια της αριστεράς και της δεξιάς αυτού του τόπου τότε τα ΜΑΤ παρακολουθούν…. αμήχανα, άνευ γκλοπ και άνευ δακρυγόνων.

 6. Έχεις δίκιο.. τουλάχιστον αυτό θυμάμαι από φορές έχω παρακολουθήσει διαδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου κλπ.

 7. Νομίζω ότι έχετε άδικο, η αστυνομία βαράει αδιακρίτως όλους, αριστερούς, δεξιούς, εργαζόμενους, χουλιγκάνους, διαδηλωτές, συνταξιούχους, μαθητές, αδιόριστους, μετανάστες, γεωργούς, τους συναδέλφους τους συνδικαλιστές (έχει γίνει και αυτό), με λίγα λόγια τους πάντες.

  Αυτό έκανε και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Αυτή είναι η δουλειά της και μια ζωή θα είναι με τους καταπιεστές και τα συμφέροντα, απλά για να εξοικονομούν οι ΜΑΤατζήδες μερικά ευρωπουλάκια και τη σιγουριά του βολέματος!!!

 8. dhmhtrhs είσαι εξαιρετικά υπερβολικός και μονόπλευρος! Η εικόνα που παρουσιάζεις δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

 9. Πες μου ποιοι από τους παραπάνω δεν ξυλοκοπήθηκαν; Αφού όλοι δάρθηκαν, άσχετο αν είχαν δίκιο ή άδικο, και μάλιστα με περίσσια προθυμία. Ακόμα και οι αδιόριστοι και οι συνταξιούχοι. Υπερβολή είναι αυτό;

  Ή μήπως είναι υπερβολή το βόλεμα; Μην ξεχνάς ότι το greek dream είναι μια θέση στο δημόσιο. Μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει και τα γνωστά.

  Μετά όμως οι κύριοι ΜΑΤατζήδες παραπονιούνται ότι παίρνουν λίγα, χωρίς να ξεχάσουν όμως πρώτα να ξυλοφορτώσουν όλου τους υπόλοιπους εργαζομένους, που διαδηλώνουν τίμια για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους, με την άνανδρη δικαιολογία ότι εκτελούν εντολές ανωτέρων. Υπερβολή και αυτο;

 10. Νομίζω πως ο Christos είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα. Σε αυτή την χώρα όλα γίνονται ανάλογα με το πως μας συμφέρει κάθε φορά. Δεν μπορούν με τίποτα να πιάσουν αυτούς του 50 (δεν νομίζω ότι είναι παραπάνω) που λίγο πολύ ξέρουν ποιός ανήκει σε τέτοιες ομάδες. Όπως επίσης δεν μπορούν να πιάσουν και αυτούς που δημιοργούν τα επεισόδια στα γήπεδα. Είναι πράγματα που συμβαίνουν στο παρασκήνιο και που εμείς δεν θα μάθουμε ποτέ. Τα είπα λίγο μπερδεμένα αλλά νομίζω ότι γενικά το πιάσατε το υπονοούμενο.

 11. Δημήτρη, συμφωνώ μαζί σου. Είναι θέμα σκοπιμοτήτων και ίσως οικονομικών συμφερόντων. Το πολιτικό το αφήνω στην άκρη γιατι με αηδιάζει μόνο η ιδέα!

 12. Καταρχήν το ότι ασκήθηκε σε κάποιον ποινική δίωξη, δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι θα καταδικαστεί.
  Και μιας και το έφερε η κουβέντα, οι ταραχοποιοί (στην αστυνομία γνωστότατοι και καθόλου άγνωστοι) εμφανίζονται κάθε φορά που έχει προγραμματιστεί μια ειρηνική πολιτική εκδήλωση. Είναι εύκολο να κρυφτούν στο πλήθος (εφόσον ακόμα και η περιφρούρηση δεν αρκεί) και να χτυπούν από εκεί τους στόχους τους.
  Είναι ο ευκολότερος τρόπος για να δικαιολογηθεί ισχυρός αστυνομικός έλεγχος. Ο νοών νοείτο.

 13. Αυτό λέμε, ότι για κάποιο περίεργο τρόπο η αστυνομία φαίνεται να αδρανεί σημαντικά κάθε φορά που εμφανίζονται οι τύποι. Αφού γίνει η ζημιά παίζουν κλέφτες και αστυνόμες αλλά δεν έχει νόημα.

Top

Show Buttons
Hide Buttons