Τέλος εποχής για το PC Magazine. PCMag.com μόνο

by Stefanos Kofopoulos • On 19-11-2008 • AT 7:16 pm • 11 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

PC Magazine logo

Τεύχος PC Magazine Ιανουάριος 2009 και τέλος εποχής για το περιοδικό τεχνολογίας που ξεκίνησε το 1982 αλλά θα σταματήσει να κυκλοφορεί σε περίπου 2 μήνες. Το PC Magazine θα είναι διαθέσιμο μόνο online στην γνωστή διεύθυνση www.pcmag.com σύμφωνα με την απόφαση της Ziff Davis, εταιρείας που ανήκει το περιοδικό και διαχειρίζεται τα πράγματα. Το PCMag θα παραμείνει μέρος του δικτύου sites που έχει η Ziff Davi, διατηρώντας τους περίπου 140 εργαζομένους σε πλήρη απασχόληση για την online ενημέρωση μόνο. Δυστυχώς η οικονομική κρίση δημιουργεί δυσάρεστες καταστάσεις ακόμα και σε ένα περιοδικό που την δεκαετία του ’80 είχε φτάσε τις 500+ σελίδες. Αναρωτιέμαι τι θα γίνει με την Ελληνική έκδοση του PC Magazine!

[via, via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

11 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κρίμα γιατί είναι από τα καλύτερα περιοδικά του χώρου!

 2. Όντως κρίμα. Και στην Ελλάδα είναι μακράν το καλύτερο.

  Είμαι σίγουρος όμως πως ο Στέφανος Καράγκος έχει λύση.

  Lets see. Good luck anyway.

 3. georgek, τα περιοδικά τεχνολογίας έχουν σβήσει μέσα μου πριν πολλά χρόνια γιατί εκτός από το κόστος οι ππληροφορίες που προσφέρουν είναι τόσο μα τόσο outdated ακόμα στην περίπτωση που το περιοδικό κυκλοφορεί κάθε εβδομάδα! Το πλεονέκτημα των συγκριτικών δοκιμών έχει χαθεί και αυτό πλέον με τόσα sites και blogs να κάνουν τις δικές τους δοκιμές και την δυνατότητα να έχεις εργαλεία που συγκεντρώνουν την πληροφορία από όλα τα διαφορετικά μέρη.

  • ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΑ ΤΕΣΤ. ΠΟΤΕ ΠΧ ΔΕΝ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΤΑ VISTA,

 4. Πολλα μεγαλα ονοματα περιοδικων κ` εφημεριδων, θα ακολουθησουν. It`s the new digital Era, print is dead !!!!

 5. Ο πραγματικός λόγος για την διακοπή κυκλοφορίας περιοδικών, ιδίως περιοδικών τεχνολογίας, είναι αυτός που αναφέρει ο Titanas και όχι η οικονομική κρίση. Εγώ πιστεύω οτι ούτως η άλλως αυτό θα συνέβαινε.

 6. @Γυρομυριστής you didnt understand my comment

 7. Μα δεν ήταν απάντηση στο δικο σου σχόλιο. Εξάλλου συμφωνώ με το σχόλιό σου. :)

 8. Όταν το PC Magazine Ελληνική έκδοση άνηκε στο Liberis Group είχε φτάσει τις 170 σελίδες… Ήταν στα Μαύρα του χάλια!
  Πάλι κάποια στιγμή θα κατάληξη στην ίδια κατάσταση

 9. SolitaryX88, τώρα δεν θα είναι τίποτα πια παρα μόνο online. Άκουσα ότι ο Καράγκος έχει φύγει ήδη.. αλλά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια

 10. Συμφωνώ με τα περι ψηφιακής εποχής, πάντως τίποτα δεν συγκρίνεται με το σκίσιμο του ναϋλον ενός καινούριου τεύχους, τη μυρωδιά των φρεσκοανοιγμένων σελίδων και τη δυνατότητα να το πάρεις μαζί σου στην τουαλέτα χωρίς να κινδυνεύεις να πάθεις ηλεκτροπληξία(!!)

Top

Show Buttons
Hide Buttons