Παύση της παραγωγής του iPhone 8 Plus λόγω μη εγκεκριμένων ανταλλακτικών

by Nikos Kaimakamis • On 27-03-2018 • AT 9:32 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Σύμφωνα με διαδικτυακές πηγές, η Apple σταμάτησε για δύο εβδομάδες περίπου την παραγωγή του iPhone 8 Plus, λόγω χρήσης μη εγκεκριμένων ανταλλακτικών. 

Το πρόβλημα φέρεται να δημιουργήθηκε, σύμφωνα με το BGR, όταν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συναρμολόγησης του iPhone 8 Plus, εμφανίστηκαν μη εγκεκριμένα ανταλλακτικά τα οποία αφορούν στον αδιάβροχο χαρακτήρα της συσκευής.

Η Wistron, η εταιρεία η οποία έχει αναλάβει τη συναρμολόγηση του iPhone 8 Plus για λογαριασμό της Apple παραδέχτηκε ότι προέβη σε παύση της γραμμής παραγωγής για τη χρονική περίοδο των δύο εβδομάδων, αλλά δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες, τονίζοντας ότι όλα έχουν επιστρέψει πλέον σε κανονικούς ρυθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Wistron δεν είναι η βασική εταιρεία με την οποία συνεργάζεται η Apple για τη συναρμολόγηση των μοντέλων της, αλλά παραμένει ένας κερδοφόρος οργανισμός, μετά από την ανάληψη ενός μέρους της γραμμής παραγωγής των iPhone 8 Plus.

Οι πηγές στο Διαδίκτυο σημειώνουν ότι δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας για τους πιθανούς ενδιαφερόμενους αγοραστές του iPhone 8 Plus, καθώς όλα τα ζητήματα που τυχόν είχαν προκύψει με την γραμμή παραγωγής του φαίνεται να έχουν λυθεί. Επίσης, το περιστατικό αυτό δεν φαίνεται να αποτελεί ικανό λόγο για τη λήξη της συνεργασίας της Apple με την Wistron.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons