Η RIM χάνει ένα ακόμα σημαντικό πρόσωπο τον Patrick Spence

by Stefanos Kofopoulos • On 24-05-2012 • AT 6:37 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ

Η RIM χάνει ένα ακόμα σημαντικό πρόσωπο τον Patrick Spence

Ο Νο1 στην προσπάθεια προώθησης και πωλήσεων της RIM, ο Patrick Spence αποτελεί πλέον παρελθόν για την εταιρεία. Ο head of global sales αποχωρεί από την RIM μετά από 14 χρόνια προσφοράς στην εταιρεία και με την πρόσφατη αποστολή να προωθήσει το νέο BlackBerry 10 σε όλο τον κόσμο. Η θέση μένει κενή και σύμφωνα με την Wall Street Journal και την ανακοίνωση εκπροσώπου της RIM, το τμήμα πωλήσεων θα αναφέρει απευθείας στον νέο COO από το καλοκαίρι ενώ μέχρι να οριστικοποιηθούν οι αλλαγές, τον φόρτο θα αναλάβει ο νέος CEO της RIM. Οι λόγοι της αποχώρησης του Patrick Spence δεν είναι γνωστοί αν μάλλον σχετίζονται με τα πρόσφατα προβλήματα της RIM. Η μετοχή της RIM έχει χάσει το 75% της αξίας της και η εταιρεία να προσπαθεί να βρει τον εαυτό της με νέα BlackBerry 10 καθυστερώντας όμως σημαντικά σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δε την βλεπω καλα την rim. Συνεχως αρνητικα. Ειπαμε να υπαρχει ανταγωνισμος, αλλα δε μπορουν να ακολουθησουν και ειναι κριμα να βγουνε απο το παιχνιδι. Ειχα δει το νεο λειτουργικο σε βιντεο και φαινοταν καλο. Δεν ειχα ποτε rim αλλα το βιντεο μου ειχε αφησει θετικες εντυπωσεις.

    • Δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ άσχημα σε όλα τα επίπεδα για την RIM. Δεν υπάρχει σωτηρία.

  2. Και δεν αργεί η εξαγωρά της RIM απο κολοσούς…. και η ιστορια επαναλαμβανετε…

    • Ε ναι, εκεί θα καταλήξουν. Με την μετοχή τόσο χαμηλά και φθηνά κάπου εκεί θα πάνε. Θα έλεγα Microsoft, είναι μια χαρά για αυτούς και θα μπουν δυνατά στο business

  3. Εδώ το Google “έκλεψε” ολόκληρη την ομάδα webOS Enyo από HP.

    http://www.engadget.com/2012/05/25/google-hires-webos-enyo-hp/

Top

Show Buttons
Hide Buttons