Πατέντα της Samsung για αναδιπλούμενα smartphones

by Nikos Kaimakamis • On 22-07-2016 • AT 12:37 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile Τεχνολογία

Samsung-project-valley

Η Samsung εφευρίσκει μία “τεχνητή άρθρωση” για τη στήριξη των επιμέρους στοιχείων ενός αναδιπλούμενου smartphone. 

Είναι κοινό μυστικό ότι η Samsung ενδιαφέρεται για την παρουσίαση αναδιπλούμενων smartphones τα οποία έχουν ειδικές απαιτήσεις αναφορικά με τα σημεία στήριξης τους. Για το λόγο αυτό έχει καταθέσει μία πατέντα για μια ειδική διάταξη που προσομοιάζει έναν τεχνητό μυ, με σκοπό να μπορέσει να στηρίζει αποτελεσματικά μια αναδιπλούμενη οθόνη, χωρίς η συσκευή να χάνει την αντοχή της. Για την ακρίβεια, η Samsung έχει καταθέσει δύο αιτήσεις ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ για αυτό το σκοπό.

samsung-artifical-muscle-patent-1

Η Samsung περιγράφει τον “τεχνητό μυ” ως μία διάταξη με μικρές συνδεδεμένες επιφάνειες που δημιουργούν ένα πλέγμα που έχει την ικανότητα να κρατά σε διάφορες θέσεις δύο αναδιπλούμενα μέρη. Στη δεύτερη πατέντα της, η Samsung, παρουσιάζει μία οθόνη που μπορεί να χωρίσει στη μέση και να αναδιπλωθεί στο μισό της μέγεθος.

samsung-flexible-smartphone-design-patent

Είναι γεγονός ότι η Samsung παρουσιάζει πολλές ευρεσιτεχνίες κατά καιρούς και είναι πολύ δύσκολο να πει κανείς εάν θα γίνουν πράξη τα σχέδιά της σε κάποιο εμπορικό προϊόν. Το στοιχείο που θεωρείται δεδομένο είναι ότι πλησιάζει η στιγμή που η Samsung θα παρουσιάσει ένα πλήρως αναδιπλούμενο smartphone με την εφαρμογή συγκεκριμένων ευρεσιτεχνιών.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons