Πατέντα της LG για ένα αναδιπλούμενο smartphone

by Nikos Kaimakamis • On 20-01-2017 • AT 11:35 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Τα αναδιπλούμενα smartphones είναι το νέο πεδίο ανταγωνισμού των κατασκευαστών, με την LG να μπαίνει και αυτή στο παιχνίδι. 

Μετά τη Samsung και η LG φαίνεται ότι είναι έτοιμη να παρουσιάσει μία συσκευή με αναδιπλούμενο σχεδιασμό, καθώς έχει αποκτήσει ευρεσιτεχνία για τη δημιουργία ενός smartphone το οποίο είναι εξοπλισμένο με δύο οθόνες που ανοίγουν με τέτοιο τρόπο ώστε το εν λόγω smartphone να γίνεται ένα tablet με διαγώνιο οθόνης 7 ιντσών.

Το επάνω μέρος της οθόνης μπορεί να αναδιπλωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μικρύνει σε εξωτερικές διαστάσεις. Η αίτηση για την ευρεσιτεχνία της LG είχε κατατεθεί, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Phone Arena, στις 7 Ιανουαρίου 2015, ενώ η πατέντα εγκρίθηκε δύο χρόνια μετά, στις 10 Ιανουαρίου 2017.

Υπάρχουν φήμες που θέλουν τόσο την LG όσο και τη Samsung να παρουσιάζουν στο άμεσο μέλλον παρόμοιες συσκευές που θα εκμεταλλεύονται τις πατέντες τους, προκειμένου να εμφανιστεί μία νέα κατηγορία υβριδικών συσκευών στην αγορά, που θα γεφυρώνουν τον κόσμο των smartphones με εκείνο των tablets.

Είναι άγνωστο το πότε σχεδιάζει η LG να παρουσιάσει μία ολοκληρωμένη συσκευή που θα χρησιμοποιεί αυτή την τεχνολογία, αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ένα ή περισσότερα τέτοια μοντέλα είναι μέσα στο σχεδιασμό της.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons