Πατέντα της Apple για το επόμενο Pencil

by Nikos Kaimakamis • On 25-06-2016 • AT 1:05 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

apple pencil hand

Αίτηση ευρεσιτεχνίας έχει καταθέσει η Apple για το μελλοντικό Pencil, το οποίο αναμένεται να αποκτήσει χειρισμό αφής. 

Το Apple Pencil της επόμενης γενιάς αναμένεται να αποκτήσει αισθητήρες αφής και έτσι ο κάτοχός του θα μπορεί να εκτελεί διαφορετικές εντολές, ανάλογα με το πώς κρατά κανείς το Apple Pencil. Με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσει εντελώς διαφορετικό χειρισμό το iPad Pro.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόλο που η αίτηση ευρεσιτεχνίας που έχει καταθέσει η Apple είδε μόλις πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, έχει κατατεθεί ήδη από τον Δεκέμβριο του 2014, έναν περίπου χρόνο πριν να παρουσιαστεί το Apple Pencil.

apple pencil patent

H πατέντα έχει τον τίτλο Stylus With Touch Sensor και για τους περισσότερους αναλυτές αποτελεί μία εικόνα του πώς θα είναι η επόμενη ημέρα για το Apple Pencil. Ένα από τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά είναι εκείνο της ικανότητας περιστροφής αντικειμένων στην οθόνη του iPad με την αντίστοιχη περιστροφή του Apple Pencil. H ιδέα της Apple είναι έξυπνη και μπορεί να βρει ποικίλες εφαρμογές.

Προφανώς, στην περίπτωση που το Apple Pencil της νέας γενιάς έχει όλα τα χαρακτηριστικά που αναφέρει η Apple στην πατέντα της, τότε και οι developers θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν στις εφαρμογές τους τις νέες δυνατότητες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons