Πατέντα της Apple για ένα smart dock με ενσωματωμένη Siri

by Nikos Kaimakamis • On 20-07-2017 • AT 12:50 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

H Apple δίνει νέα τροφή στη φημολογία για ασύρματη φόρτιση του επόμενου iPhone, με την κατάθεση πατέντας για ένα smart dock. 

Σύμφωνα με την αίτηση ευρεσιτεχνίας, η Apple σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα smart dock, το οποίο θα μπορεί να επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση του iPhone 8, ενώ θα έχει ενσωματωμένη την ψηφιακή βοηθό Siri, για τη διευκόλυνση του χρήστη με τις φωνητικές εντολές. Στα σχέδια της Apple φαίνεται ότι το smart dock θα έχει και τη δική του οθόνη αφής για την αλληλεπίδραση με τον χρήστη, ενώ παράλληλα θα μπορεί να δεχτεί και άλλες συσκευές που υποστηρίζουν την τεχνολογία ασύρματης φόρτισης.

Παράλληλα, η Apple παρουσίασε τα σχέδιά της για το επονομαζόμενο Biometric Initiated Communication, το οποίο είναι ένας νέος τρόπος για να καλεί κανείς σε βοήθεια κατά τη διάρκεια ενός έκτακτου γεγονότος. Θα μπορεί κανείς να καλεί άμεσα σε βοήθεια μία προκαθορισμένη υπηρεσία με τον κατάλληλο συνδυασμό πλήκτρων ή πατημάτων πάνω σε μια οθόνη αφής, ενώ δεν αποκλείεται να συνεργάζεται με το Touch ID προκειμένου ο κάθε χρήστης να καλεί σε βοήθεια εκείνον που επιθυμεί.

Η Apple κατέθεσε ένα διόλου ευκαταφρόνητο πλήθος από ευρεσιτεχνιών, οπότε δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα τι από όλα αυτά θα κάνει την εμφάνισή του ως τελικό προϊόν.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons