Πατέντα για αναδιπλούμενο smartphone και στην Xiaomi

by Nikos Kaimakamis • On 20-01-2017 • AT 1:19 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Ακόμα ένας κατασκευαστής αποκτά μία ευρεσιτεχνία για την κατασκευή ενός αναδιπλούμενου και εύκαμπτου smartphone, η Xiaomi. 

Κάποιες εικόνες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο, δείχνουν σχέδια για μία ευρεσιτεχνία της Xiaomi για την κατασκευή ενός smartphone που θα έχει μία εύκαμπτη οθόνη που θα μπορεί να αναδιπλωθεί στις άκρες του πλαισίου της συσκευής.

Οι φήμες θέλουν την Xiaomi να εντάσσει το εν λόγω μοντέλο στην οικογένεια MIX, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή του ως ένα τελικό προϊόν στο πλαίσιο του Mobile World Congress 2017 στη Βαρκελώνη. Στο σχέδιο που περιγράφει την πατέντα της Xiaomi, η οθόνη αναδιπλώνει πλήρως στην μία πλευρά της συσκευής, δείχνοντας ότι μπορεί να δημιουργήσει στην πλήρη έκτασή της μία σαφώς μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας.

Το σχέδιο της Xiaomi δείχνει δύο διαφορετικές εκδοχές, στοιχείο που μπορεί να σημαίνει ότι η Xiaomi δεν ετοιμάζει ένα, αλλά δύο διαφορετικά μοντέλα με αυτό το χαρακτηριστικό. Σε κάθε περίπτωση, ο σχεδιασμός της Xiaomi δείχνει ότι η εταιρεία θέλει και εκείνη να μπει στο πεδίο του ανταγωνισμού των κινητών με αναδιπλούμενη οθόνη, όπως και άλλοι κατασκευαστές, ενώ ταυτόχρονα δείχνει ότι η κινέζικη εταιρεία έχει αρκετή διάθεση πειραματισμού με τις υβριδικές συσκευές.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons