Πατέντα BlackBerry για ξεκλείδωμα συσκευής μέσω wearable

by Nikos Kaimakamis • On 24-10-2014 • AT 4:55 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

 

blackberry-q10

Μπορεί η BlackBerry να είναι περισσότερο γνωστή για τις επαγγελματικές της συσκευές, όπως το Passport, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται και για wearables. 

Σύμφωνα με το Mobile Syrup, επίσημα χείλη της εταιρείας έχουν κάνει σαφές ότι η BlackBerry ενδιαφέρεται να μπει στην αγορά των Wearables, χωρίς να καθίσταται σαφές εάν θέλει να κατασκευάσει ένα smartwatch ή κάποιο άλλο αντίστοιχο smart αξεσουάρ.

Μία αίτηση ευρεσιτεχνίας που έχει καταθέσει η BlackBerry αφορά στα wearables και συγκεκριμένα σε μία συσκευή που φορά κανείς το χέρι και είναι ικανή να ξεκλειδώσει τo smartphone χωρίς να είναι ανάγκη να πληκτρολογεί κανείς κάποιον κωδικό.

blackbery wearable

Πολλά Android Wear smartwatches θα έχουν τη δυνατότητα να κλειδώνουν ή να ξεκλειδώνουν μέσω software το smartphone, αλλά η λύση της BlackBerry θα το κάνει με φυσικό τρόπο και όχι μέσω λογισμικού, δηλαδή θα πρέπει ο χρήστης να κουμπώσει το λουράκι του wearable για να μπορεί να χρησιμοποιήσει έπειτα τη συσκευή του.

Όλα αυτά παραμένουν σε επίπεδο σχεδιασμού και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα δούμε κάποιο τελικό προϊόν με την εν λόγω τεχνολογία στο μέλλον από τους Καναδούς. Δεν θα πρέπει, πάντως, να αναμένουμε την εμφάνιση ενός smartwatch από την πλευρά τους πολύ σύντομα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons