Παρουσιάστηκε επίσημα το Tag Heuer Connected Modular 45

by Nikos Kaimakamis • On 15-03-2017 • AT 11:50 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To Tag Heuer Connected Modular 45 smartwatch είναι πλέον γεγονός και πολλές από τις φήμες για αυτό βγήκαν αληθινές. 

Μία από τις φήμες για το νέο smartwatch έκανε λόγο για τελική τιμή τα 1650 δολάρια στις ΗΠΑ, κάτι που ισχύει, ενώ εκείνο το κομμάτι που αναφερόταν στον υβριδικό χαρακτήρα του νέου μοντέλου ισχύει, αλλά ελαφρώς διαφορετικό. Έτσι, το νέο smartwatch της Tag Heuer έχει ευέλικτο χαρακτήρα και μπορεί κανείς να αλλάζει το λουράκι, τα στηρίγματα της κάσας, αλλά και την ίδια την κάσα, εάν το επιθυμεί, προσαρμόζοντας στο λουράκι ένα μηχανικό ρολόι, αφαιρώντας την κάσα του smartwatch. Η μία από τις εκδοχές με μηχανικό μηχανισμό θα είναι ένα κομμάτι υψηλής ωρολογοποιίας με το δικό του tourbillon.

Το smartwatch έχει κάσα διαμέτρου 45 χιλιοστών, με οθόνη διαγωνίου 1,39 ιντσών και κρύσταλλο από ζαφείρι με διαγώνιο 2,5 ιντσών. Το λειτουργικό σύστημα είναι Android Wear 2.0, ενώ εκτιμάται ότι θα είναι διαθέσιμοι περίπου 56 διαφορετικοί συνδυασμοί που να ταιριάζουν με τις εκάστοτε ανάγκες του χρήστη. Περισσότερες από 30 διαφορετικές προσόψεις θα μπορεί να προσαρμόσει ο χρήστης στο ψηφιακό του ρολόι, όλα τους με σχεδιασμό της ελβετικής εταιρείας. To Tag Heuer Connected Modular 45 είναι αδιάβροχο και έχει εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 4 GB.

Η μπαταρία του νέου smartwatch της Tag Heuer θα είναι ικανή να προσφέρει αυτονομία μίας ημέρας, ενώ οι πωλήσεις του έχουν ήδη ξεκινήσει.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons