Παρουσιάστηκε το οχταπύρηνο Gionee P7 Max

by Nikos Kaimakamis • On 05-10-2016 • AT 1:53 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

gionee-p7-max

To Gionee P7 Max είναι εφοδιασμένο με οχταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6595, ο οποίος είναι χρονισμένος στα 2.2 GHz. 

Το όνομα Gionee P7 Max προκύπτει από το γεγονός ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα phablet, το οποίο είναι εξοπλισμένο με οθόνη διαγωνίου 5.5 ιντσών και ανάλυση HD. Η μνήμη RAM είναι 3 GB, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος του νέου μοντέλου της Gionee είναι 32 GB. Στο κομμάτι του imaging το Gionee P7 Max είναι εξοπλισμένο με μία κάμερα 13 Megapixel στο πίσω μέρος και μία ακόμα κάμερα των 5 Megapixel εμπρός που αναλαμβάνει να καλύψει όλες τις ανάγκες αυτοφωτογράφισης.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας του Gionee P7 Max είναι 3100 mAh, ενώ το λειτουργικό του σύστημα είναι Android 6.0 Marshmallow, με την προσθήκη του Amigo 3.2 User Interface. Τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, υπήρχε η πληροφορία ότι το Gionee P7 Max θα είναι αρχικά διαθέσιμο στην Ινδία σε μία προσιτή τιμή που δεν θα ξεπερνά τα 200 ευρώ, ενώ δεν είχαν ανακοινωθεί άλλες πληροφορίες αναφορικά με τη διάθεση της εταιρείας να διαθέσει το νέο της phablet και σε άλλες αγορές του κόσμου.

Σε κάθε περίπτωση, το phablet της Gionee πιστοποιεί ότι δεν είναι απαραίτητο να είναι ακριβό ένα smartphone προκειμένου να έχει ενδιαφέροντα τεχνολογικά χαρακτηριστικά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons