Παροχή τηλεφωνικών υπηρεσιών από την Google με το Fiber Phone

by Nikos Kaimakamis • On 30-03-2016 • AT 1:38 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Google-Fiber-Phone

H Google παρουσιάζει την υπηρεσία Fiber Phone, η οποία θα διατίθεται έναντι 10 δολαρίων το μήνα σε ορισμένες περιοχές των ΗΠΑ. 

Με το Google Fiber Phone προσφέρονται απεριόριστες τοπικές και υπεραστικές κλήσεις στις ΗΠΑ, ενώ για τις διεθνείς κλήσεις ισχύουν οι χρεώσεις του Google Voice. Μπορεί ο χρήστης να αποκτήσει ένα νέο νούμερο ή να διατηρήσει το δικό του, ενώ το νούμερο αυτό βρίσκεται στο cloud και μπορεί να το χρησιμοποιήσει κανείς από οποιαδήποτε συσκευή μπορεί να συνδεθεί στο cloud. Οι κλήσεις μπορούν να έρχονται είτε στο σταθερό, είτε στο κινητό, ανάλογα με το πού βρίσκεται ο συνδρομητής.

Fiber-phone

Η υπηρεσία του Fiber Phone της Google υποστηρίζει την εμφάνιση της ταυτότητας του καλούντος, αναμονή κλήσης, σύνδεση με αριθμούς έκτακτης ανάγκης, ενώ αρχικά θα είναι διαθέσιμη σε ορισμένες περιοχές στις οποίες είναι ήδη διαθέσιμη η υπηρεσία Google Fiber. Η υπηρεσία υποστηρίζει και τη λειτουργία τηλεφωνητή, με τη δυνατότητα της μετατροπής της φωνής σε κείμενο. Ο συνδρομητής της υπηρεσίας Google Fiber Phone αρκεί να εγκαταστήσει στο σπίτι του ένα VOIP phone box που θα γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ μίας σύνδεσης με οπτική ίνα και εκείνης μίας τυπικής ενσύρματης σύνδεσης στο σπίτι.

Σταδιακά, η Google θα καταστήσει διαθέσιμη την υπηρεσία και σε άλλες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons