Παρουσιάζεται το Microsoft Band και Health

by Nikos Kaimakamis • On 30-10-2014 • AT 2:28 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

 

Microsoft-Band-Phone

To Microsoft Band είναι το νέο wearable της Microsoft το οποίο έχει τη δυνατότητα καταγραφής των fitness χαρακτηριστικών του χρήστη του. 

Το wearable αυτό έχει την ικανότητα να καταγράφει τον καρδιακό ρυθμό, την κατανάλωση θερμίδων και την ποιότητα του ύπνου του ανθρώπου που το φορά, ενώ θα ξεκινήσει την διάθεσή του από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, σε τιμή 199 δολαρίων.

Μαζί με το Microsoft Band, λανσάρεται και η πλατφόρμα καταγραφής υγείας, το λεγόμενο Microsoft Health, η οποία θα συνδυάζεται με την ανάλογη εφαρμογή που θα μπορεί κανείς να εγκαταστήσει στην Windows Phone, iOS και Android συσκευή του. Το Microsoft Health είναι ουσιαστικά μία cloud πλατφόρμα, η οποία μπορεί να καταγράφει ποικίλες πληροφορίες fitness για τον χρήστη.

Ενδιαφέρουσα προσθήκη στο Microsoft Band είναι το γεγονός ότι υπάρχει ένας αισθητήρας μέτρησης ηλιακής ακτινοβολίας, στοιχείο που επιτρέπει τα επίπεδα ασφαλείας έκθεσης στις βλαβερές επιδράσεις του Ήλιου. Έχει οθόνη διαγωνίου 1,4 ίντσας, με ανάλυση 320×106 pixels με δύο μπαταρίες χωρητικότητας 100 mAh που του προσφέρουν αυτονομία 48 ωρών. Φορτίζει μέσω USB και για να φτάσει στην πλήρη φόρτισή του σε 1,5 ώρα. Επικοινωνεί μέσω Bluetooth LE με συσκευές που έχουν λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8.1, iOS 7.1 και Android 4.3.

Μέχρι στιγμής, το Microsoft Band προορίζεται για κυκλοφορία στις ΗΠΑ, ενώ δεν υπάρχει πληροφορία για το εάν θα διατεθεί και σε άλλες χώρες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons