Παρουσιάστηκε το Steam Music Player

by Nikos Kaimakamis • On 25-09-2014 • AT 3:13 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

steam music player

H Valve ανακοίνωσε το Steam Music Player, επιτρέποντας στους χρήστες της Gaming υπηρεσίας του Steam το να ακούν την μουσική τους βιβλιοθήκη καθώς παίζουν παιχνίδια. 

Στο πλαίσιο της λειτουργίας του Steam Music Player, θα είναι διαθέσιμα και τα ανάλογα soundtracks των παιχνιδιών για ακρόαση, όποτε κατεβάζει κανείς ένα παιχνίδι. Ο χρήστης θα μπορεί να βλέπει όλη τη μουσική του βιβλιοθήκη, να δημιουργεί λίστες αναπαραγωγής και να βλέπει τα album artworks απευθείας από τη βιβλιοθήκη του Steam, χωρίς να είναι αναγκασμένος να τρέχει πολλά διαφορετικά προγράμματα στον υπολογιστή του και να πηγαίνει από την μία εφαρμογή στην άλλη για να ακούσει μουσική καθώς παίζει παιχνίδια.

Στη λίστα των διαθέσιμων soundtracks υπάρχουν εκείνα των Half Life, Half Life 2, Portal και Portal 2 δεδομένου ότι έχουν αγοραστεί τα παιχνίδια μέσα από το Steam. Τα παιχνίδια αυτά είναι διαθέσιμα μέχρι και την 1η Οκτωβρίου σε χαμηλότερες κατά 75% τιμές μέσα από το Steam. Σταδιακά, στο Steam Store θα προστίθενται soundtracks μαζί με τα παιχνίδια, ως δώρο ή επιπρόσθετο περιεχόμενο που θα μπορεί ο χρήστης να ακούσει μέσα από την υπηρεσία του Steam Music Player. Για να χρησιμοποιήσει κανείς τον Steam Music Player, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του Steam στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons