Παρουσιάστηκε το νέο iOS 9 της Apple

by Nikos Kaimakamis • On 17-09-2015 • AT 1:06 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

ios 9

Το νέο λειτουργικό σύστημα iOS 9 της Apple είναι διαθέσιμο και υπόσχεται καλύτερη διαχείριση ενέργειας, μαζί με περισσότερο multitasking στις εφαρμογές του. 

Στο θέμα της αυτονομίας της μπαταρίας το iOS 9 προσφέρει το low power mode, για τις στιγμές που δεν υπάρχει αρκετή ενέργεια, αλλά γίνεται όλη η απαραίτητη οικονομία προκειμένου να κρατηθεί ενεργή η συσκευή για όσο το γίνεται περισσότερο χρόνο.

Βελτιωμένες είναι οι λειτουργίες όλων των προεγκατεστημένων εφαρμογών, ενώ ο κάτοχος μίας συσκευής μπορεί να επικοινωνήσει φωνητικά με μία σαφώς πιο έξυπνη Siri που είναι ενσωματωμένη σε όλες τις επιμέρους λειτουργίες και μπορεί να δώσει απαντήσεις σε πολύπλοκες ερωτήσεις.

To Slide Over, με ένα slide από τα δεξιά στο iPad δείχνει όλες τις ενεργές εφαρμογές που έχετε και με ένα tap πάνω στην καθεμιά μπορείτε να τις ανοίξετε. Βελτιώσεις υπάρχουν στους χάρτες, στην εφαρμογή Notes, ακόμα και στο πληκτρολόγιο, ενώ όλες οι αλλαγές είναι αρμονικά ενσωματωμένες στο λειτουργικό για απλούστατο interface.

H Apple με το iOS 9, καλεί τους Android χρήστες να εγκαταλείψουν την παλιά συσκευή τους και να επιλέξουν το iPhone με την εφαρμογή Move To iOS που διαθέτει στο Google Play Store. Με την εφαρμογή αυτή μπορεί να γίνει άνετα η εφαρμογή των επαφών, του ιστορικού των μηνυμάτων, των bookmarks, των φωτογραφιών και των βίντεο, μαζί με όλα τα στοιχεία των λογαριασμών του χρήστη σε διάφορες υπηρεσίες. Το μόνο που απαιτείται είναι η Android συσκευή να έχει μια έκδοση 4.0 και ανώτερη του λειτουργικού συστήματος της Google.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons