Παρουσιάστηκε το BlackBerry Blend

by Nikos Kaimakamis • On 26-09-2014 • AT 2:01 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

passport_black_3new

Εκτός από την παρουσίαση του Passport, η BlackBerry παρουσίασε και τη νέα της πλατφόρμα, το Blend, το οποίο επιτρέπει την προβολή στοιχείων από ένα BlackBerry σε ένα tablet ή έναν υπολογιστή. 

Η λογική του BlackBerry Blend είναι να παρακάμπτει τόσο τα καλώδια και τις συνδέσεις όσο και το ίδιο το cloud. Την εφαρμογή μπορεί να την κατεβάσουν δωρεάν οι κάτοχοι συσκευών BlackBerry κάνοντας κλικ στο http://www.blackberry.com/Blend. To BlackBerry Blend τρέχει σε συστήματα Windows, Mac και Android.

Αναλυτικότερα, αναλαμβάνει να εμφανίσει τα μηνύματα κειμένου, αλλά και από το BlackBerry Messenger στην μεγάλη οθόνη ενός tablet ή υπολογιστή, χρησιμοποιεί το smartphone σαν κόμβο ενός δικτύου, κάνοντας παράλληλα εύκολη τη μεταφορά αρχείων μεταξύ των διάφορων συσκευών. Η διαχείριση του ημερολογίου είναι κοινή, έτσι ώστε να έχετε πιο οργανωμένη την επαγγελματική σας ζωή και τις υποχρεώσεις σας, ενώ η σύνδεση σε αυτό μπορεί να γίνει με κάθε τρόπο είτε ενσύρματα, είτε ασύρματα.

Ουσιαστικά, ο χρήστης έχει το βλέμμα του στραμμένο σε μία οθόνη και όχι στις διάφορες συσκευές του, ενώ ακόμα και αν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία πτήσης, μπορείτε με τη βοήθεια του BlackBerry Blend να απαντάτε σε emails μέσα από την offline διαμόρφωση, με τη χρήση του smartphone ως κέντρο του δικτύου. Για ακόμα μια φορά, η BlackBerry δείχνει ότι κατέχει τις απαιτήσεις της επαγγελματικής ζωής.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons