Παρουσιάστηκε το Xiaomi Redmi Pro

by Nikos Kaimakamis • On 28-07-2016 • AT 11:50 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

xiaomi-redmi-pro

To Xiaomi Redmi Pro είναι πλέον επίσημο και προσφέρει αρκετά καλό λόγο κόστους προς απόδοση, σύμφωνα με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. 

To Xiaomi Redmi Pro είναι εφοδιασμένο με οθόνη διαγωνίου 5.5 ιντσών, τεχνολογίας AMOLED και έχει ανάλυση 1080p. Ένα από τα ισχυρά του στοιχεία είναι ο επεξεργαστής του, ο οποίος είναι ένας δεκαπύρηνος Helio X25 και είναι χρονισμένος στα 2.3 GHz. H μνήμη RAM είναι είτε στα 3, είτε στα 4 GB, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι 32, 64 ή 128 GB. Ένα άλλο πλεονέκτημα της συσκευής είναι το γεγονός ότι η μπαταρία του Xiaomi Redmi Pro έχει χωρητικότητα 4050 mAh, σε ένα πλαίσιο από αλουμίνιο που δεν ξεπερνά σε πάχος τα 8.15 χιλιοστά.

Xiaomi-Redmi-Pro

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει δοθεί ειδική μέριμνα στην απόδοση των γραφικών του Xiaomi Redmi Pro, καθώς είναι εφοδιασμένο με τον Mali T880 GPU, ο οποίος λειτουργεί σε συχνότητα 850 MHz, στοιχείο που θα ικανοποιήσει όσους θέλουν να τρέξουν πιο απαιτητικές εφαρμογές. Η κάμερα στο πίσω μέρος είναι στα 13 Megapixel και είναι κατασκευασμένη από τη Sony, ενώ η μπροστινή είναι κατασκευασμένη από τη Samsung και είναι στα 5 Megapixel.

H τιμή του πιο απλού μοντέλου είναι στα 225 δολάρια στις ΗΠΑ, στοιχείο που κάνει το Xiaomi Redmi Pro μία εξαιρετικά προσιτή πρόταση.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons