Παρουσιάστηκε επίσημα το HTC U11 με διαφορετικό interface

by Nikos Kaimakamis • On 16-05-2017 • AT 11:12 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To HTC U11 έκανε την επίσημη εμφάνισή του, με Edge Sense User Interface και επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835. 

Εκτός από τον οκταπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm, το HTC U11 είναι εφοδιασμένο με μνήμη RAM 4 GB και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 64 GB. H οθόνη του έχει διαγώνιο 5.5 ιντσών, με ανάλυση 2560×1440 pixels. Η πίσω κάμερα έχει αισθητήρα 12 Megapixel, με τεχνολογία Ultra Pixel για ποιοτικότερη φωτογράφιση, ενώ η μπροστινή κάμερα είναι μεν στα 16 Megapixel, αλλά χωρίς Ultra Pixel. To Edge Sense user interface είναι πιο έξυπνο και φροντίζει να δίνει υπενθυμίσεις για τον καιρό, να κάνει πιο εμπλουτισμένες αναζητήσεις στο Διαδίκτυο και άλλες παρόμοιες εργασίες.

Στο πλάι του HTC U11 υπάρχουν ειδικοί αισθητήρες που μπορεί να τους προγραμματίσει ο κάτοχος του νέου smartphone προκειμένου να μπορεί αγγίζοντας τα πλαϊνά να εκτελεί όποια εργασία επιθυμεί. Για παράδειγμα, με ένα σφίξιμο των πλαϊνών του HTC U11, θα μπορεί κανείς να ανοίγει μία συγκεκριμένη εφαρμογή του τηλεφώνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Edge Sense μπορεί να λειτουργεί ακόμα και αν ο χρήστης φορά γάντια ή εάν έχουν βραχεί τα πλαϊνά του HTC U11.

H έναρξη της εμπορικής πορείας του HTC U11 εκτιμάται ότι θα γίνει τον Ιούνιο, αλλά η HTC δεν έχει δώσει ακόμα αναλυτικές πληροφορίες για την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει σε κάθε χώρα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons