Παρουσίαση Surface All-in-One PC από τη Microsoft τον Οκτώβριο;

by George Polyzos • On 09-09-2016 • AT 12:25 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

surface-all-in-one_1

Η Microsoft έχει δοκιμάσει μια ποικιλία υπολογιστών Surface διαμόρφωσης All-in-One και αναμένεται μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου να λανσάρει τουλάχιστον ένα από αυτά τα μοντέλα.

Την αποκάλυψη κάνει με δημοσίευμά της η ιστοσελίδα ZDNet, σημειώνοντας μάλιστα ότι η κωδική ονομασία του Surface All-in-One είναι Cardinal και θα ανακοινωθεί σε ειδικό event που θα διοργανωθεί στη Νέα Υόρκη. Τον προγραμματισμό ενός event για το λανσάρισμα νέου hardware προϊόντος εκ μέρους της Microsoft επιβεβαιώνει από τη δική του πλευρά και το The Verge.

Προγενέστερη φημολογία θέλει την αμερικανική εταιρεία να εργάζεται στο σχεδιασμό τριών εναλλακτικών All-in-One, κάτω από το brand Surface, τα οποία θα είναι εμπορικά διαθέσιμα έως το τέλος του χρόνου. Μάλιστα, η ιστοσελίδα Windows Central συγκεκριμενοποιεί τις εκδόσεις που δοκιμάζει η Microsoft στις 21, 24 και 27 ίντσες.

Φυσικά, δεν θα πρέπει να αποκλείεται το event του Οκτωβρίου να αφορά ανανεωμένες εκδόσεις των Surface Book και Surface Pro 4 με τους νέους επεξεργαστές Kaby Lake της Intel, αν και φαίνεται πιθανότερο αυτές οι ανακοινώσεις να γίνουν την επόμενη χρονιά, ενδεχομένως σε συνδυασμό με επικείμενες αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματος Windows 10.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι πέρυσι τον Οκτώβριο η Microsoft είχε ανακοινώσει τα Surface Book, Surface Pro 4, Band 2.0 και τα smartphones Lumia 950/950 XL.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons