Παρουσίαση δικτυακών συσκευών νέας γενιάς από την TP-Link

by George Polyzos • On 20-02-2015 • AT 11:59 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

TP-Link-D9-01

Η TP-Link, ανακοίνωσε τη διάθεση στην ελληνική αγορά ενός ευρύτατου φάσματος προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες ευρυζωνικής πρόσβασης, ασύρματης συνδεσιμότητας, δικτύωσης και άλλων ειδικών λύσεων.

Στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της εταιρείας ανήκουν τα νεότερα μοντέλα TP-Link Archer D9 AC1900 Wireless Dual Band Gigabit ADSL2+ Modem Router και TP-Link TL-WA860RE 300 Mbps WiFi Range Extenderμε AC Passthrough. Βασισμένα στην τεχνολογία 802.11ac gigabit Wi-Fi, αποτελούν εξαιρετικές λύσεις για γρήγορη, ευέλικτη και απλή στη χρήση, δικτύωση, τόσο για το οικιακό περιβάλλον όσο και για τα περιβάλλοντα μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Τα νέα προϊόντα ασύρματης δικτύωσης της TP-Linkσυνεχίζουν την παράδοση των συσκευών της εταιρείας και διακρίνονται για την κορυφαία τους απόδοση, την ευελιξία στη συνδεσμολογία και την παροχή πλούσιων τεχνικών χαρακτηριστικών. Ταυτόχρονα, η εγκατάσταση και χρήση παραμένουν εξαιρετικά απλές διαδικασίες για τον τελικό χρήστη, απαλλάσσοντάς τον από δυσνόητες και πολύπλοκες ρυθμίσεις παραμέτρων.

Πιο αναλυτικά, το TP-Link Archer D9 AC1900 Wireless Dual Band Gigabit ADSL2+ Modem Router, προσφέρει ενσύρματη και ασύρματη δικτύωση και ενσωματώνει λειτουργίες wireless router και ADSL modem, μειώνοντας τις απαιτήσεις για ρυθμίσεις και εξοικονομώντας χώρο. Θεωρείται από την κατασκευάστρια εταιρεία «ο ιδανικός δικτυακός κόμβος για το σπίτι ή το γραφείο».

Βασισμένο σε έναν γρήγορο διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, κεραίες dual-band και ενισχυτές σήματος υψηλής ισχύος, καλύπτει με Internet όλο το σπίτι και δίνει τη δυνατότητα για απρόσκοπτο online gaming και ασύρματη αναμετάδοση Ultra HD 4K video.

Το Archer D9 είναι εφοδιασμένο με την επόμενη γενιά του προτύπου Wi-Fi – 802.11ac, το οποίο προσφέρει απόλυτη συμβατότητα με το 802.11n, προσφέροντας όμως τριπλάσια ταχύτητα από τον προκάτοχό του.

Το κλειδί στην υψηλή ποιότητα σύνδεσης που προσφέρει το Archer D9 είναι η λειτουργία dual band, η οποία του επιτρέπει να αντεπεξέρχεται στις αυξημένες απαιτήσεις bandwidth των προηγμένων ασύρματων συσκευών που χρησιμοποιούνται στο μοντέρνο σπίτι.

TP-Link-TL-WA860RE(EU)1.0-L1

Το Archer D9 αξιοποιεί ακόμη την τεχνολογία Διαμόρφωσης Δέσμης (beamforming), με την οποία αναγνωρίζει τις συνδεδεμένες συσκευές και κατευθύνει το σήμα αντίστοιχα βελτιώνοντας την απότελεσματικότητα και τη συνδεσιμότητα. Αυτή η λειτουργία καθίσταται δυνατή χάρη στις τρεις κεραίες που τροφοδοτούνται από υψηλής ισχύος ενισχυτή σήματος.

Από την άλλη πλευρά το TP-Link TL-WA860RE είναι σχεδιασμένο για να επεκτείνει την κάλυψη και να βελτιώνει την ισχύ του σήματος του υπάρχοντος ασύρματου δικτύου, εξαλείφοντας «νεκρές ζώνες». Με ταχύτητες της τάξης των 300 Mbps, κουμπί Range Extender, λιλιπούτειο μέγεθος και δυνατότητα ανάρτησης στον τοίχο, η επέκταση του ασύρματου δικτύου γίνεται πιο εύκολη από ποτέ.

Επιπλέον, η ενσωματωμένη πρίζα επιτρέπει τη σύνδεση άλλων ηλεκτρικών συσκευών ή πολύπριζου. Με αυτόν τον τρόπο, η τροφοδοσία του Range Extender δεν αλλάζει τίποτε στην προηγούμενη εγκατάσταση, αν δεν υπάρχει περισσευούμενη πρίζα. Επίσης, διαθέτοντας ακόμη μια θύρα Ethernet, επιτρέπει στο TL-WA860RE να λειτουργήσει ως ασύρματος προσαρμογέας, μετατρέποντας μια ενσύρματη συσκευή σε ασύρματη.

[Δ.Τ. TP-Link]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons