Παρουσίαση δυνατοτήτων του Viv σε πραγματικές συνθήκες

by Nikos Kaimakamis • On 10-05-2016 • AT 1:01 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

viv-tablet

To Viv, ο ψηφιακός βοηθός με τεχνητή νοημοσύνη που παρουσίασαν οι δημιουργοί της Siri, δείχνει τις δυνατότητές του. 

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Viv είναι το γεγονός ότι μπορεί να κατανοήσει πιο πολύπλοκες εντολές και να κατανοήσει τη φυσική γλώσσα. Σε μία δοκιμαστική παρουσίαση που έγινε για το TechCrunch Disrupt, το Viv έδειξε τις μοναδικές δυνατότητές του και εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους.

Όλοι τους αναφέρουν ότι ακόμα και στις ελεγχόμενες συνθήκες στις οποίες λειτούργησε ο ψηφιακός βοηθός, μπόρεσε να κατανοήσει πλήρως πολύπλοκες εντολές και κατάφερε να ανταποκριθεί πλήρως σε αυτές.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, το Viv κατάφερε να κάνει αποστολή χρημάτων, να παραγγείλει ανθοδέσμη, να ψάξει περαιτέρω στα αποτελέσματα μίας αναζήτησης και να κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο. Η δοκιμαστική του έκδοση εμφανίστηκε σε ένα iPhone, αλλά οι δημιουργοί του τονίζουν ότι θα ακολουθήσει και μία έκδοση για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android.

Αυτή είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Viv, το οποίο οι δημιουργοί του ονομάζουν ως “το έξυπνο σύστημα διεπαφής για τα πάντα”. Η φιλοδοξία τους είναι δεδομένη, αλλά και το τελικό προϊόν δείχνει, μέχρι στιγμής, να τους δικαιώνει, καθώς δεν εμφανίστηκε κανένα σοβαρό πρόβλημα κατά τη διάρκεια της εν λόγω δοκιμασίας του Viv.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons