Παρολίγον… λειτουργικό σύστημα Android στο νέο Nintendo Switch

by Nikos Kaimakamis • On 22-03-2017 • AT 2:30 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της διαδικτυακής δημοσιότητας, η Nintendo ήθελε να βάλει μία custom έκδοση του Android στο Switch

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρουν ως πηγή τους τον πρώην CEO της Cyanogen, Kirt McMaster, η Nintendo είχε έρθει σε επαφή με την εταιρεία του, προκειμένου να δημιουργηθεί μία Custom έκδοση του λειτουργικού Android με βάση το Cyanogen OS και αυτή να βρει τη θέση της στο Switch, την κονσόλα που παρουσίασε πρόσφατα η Nintendo. H απάντηση της Cyanogen φαίνεται πως ήταν αρνητική και έτσι η Nintendo προχώρησε τελικά σε μια διαφορετική υλοποίηση για τη φορητή της κονσόλα.

Σύμφωνα με το BGR, η Nintendo για το Switch χρησιμοποίησε μερικά κομμάτια του Android στην τελική εκδοχή της κονσόλας σε συνδυασμό με έναν δικό της πυρήνα λειτουργικού συστήματος που δεν διευκρινίζεται. Εάν η Nintendo είχε επιλέξει να βάλει μία πλήρη έκδοση του Android στο Switch, θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί περισσότερες επιλογές, όπως είναι η σύνδεση με το Play Store και η λειτουργία web browsing μέσα από την ταμπλέτα, αλλά προφανώς, η Nintendo ήθελε να έχει περισσότερο έλεγχο πάνω στα όσα θα προσφέρει μέσω του δικού της Switch OS.

Τα όσα αναφέρονται πάντως από τον πρώην CEO της Cyanogen δεν υπάρχει κάποιος αντικειμενικός τρόπος να επιβεβαιωθούν.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons