Επιστρέφει η ελεγχόμενη στάθμευση

by Stefanos Kofopoulos • On 19-11-2006 • AT 3:19 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Από την Δευτέρα τίθεται πάλι σε ισχύ στην Αθήνα, το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης. Στόχος είναι να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με το παράνομο παρκάρισμα που ευθύνεται σε σημαντικό βαθμό για τα μποτιλιαρίσματα σε δρόμους της πρωτεύουσας και δυσχεραίνει την κυκλοφορία των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Αυτό μου θυμίζει για άλλη μια φορά πόσο λίγο σκέφτονται αυτοί που λαμβάνουν της αποφάσεις. Είναι η 3η φορά (διορθώστε με αν κάνω λάθος) που το μέτρο για την ελεγχόμενη στάθμευση τίθεται σε εφαρμογή.

Βλέπω το σκηνικό ακριβώς μπροστά μου. Τηλεόραση, μισοί λένε ότι είναι καλό και οι άλλοι μισοί το σιχαίνονται. Οι πολιτικοί δηλώνουν ότι είναι αναγκαίο για να σωθεί η Αθήνα και να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής των πολιτών. Ο χρόνος κυλάει και μετά από 2-3 μήνες το μέτρο περνά στο περιθώριο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. a) afou tous psifisane as tous plirosoun tora..

    b) i katastasi tis oikonomias exei tetoia xalia pou se ligo tha forologisoun tis anapnoes pou pairnoume..

    c) giati auto den egine proeklogika kai egine amesos meta tis ekloges…katse na skefto….

  2. @dhmhtrhs: Ίσως οι εκλογές να ήταν ο λόγος καθυστέρησεις εφαρμογής του μέτρου. Δεν είμαι σίγουρος για αυτό αλλά δεν με νοιάζει.

    Αυτό που μου την δίνει είναι το γεγονός ότι καναφέρνουν το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης που ουσιαστικά δεν λύνει κανένα πρόβλημα. Όλα τα parking της Αθήνας είναι γεμάτα τώρα και υπάρχουν και τα παράνομα σταθευμένα.

    Αναρωτιέμαι που θα παρκάρουμε στο κέντρο!

Top

Show Buttons
Hide Buttons