Παραμετροποίηση του Vivaldi Browser

by Nikos Kaimakamis • On 16-07-2015 • AT 1:57 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

vivaldi-browser-2

Η νέα technical preview του Vivaldi Browser είναι πλέον διαθέσιμη για downloading με περισσότερα νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες. 

Αυτή είναι η τέταρτη preview έκδοση του νέου browser με υποστήριξη mouse gestures και δυνατότητα εγκατάστασης επεκτάσεων. Η ομάδα που τον αναπτύσσει, στην οποία είναι επικεφαλής ο πρώην CEO της Opera, Jon Von Tetzchner, εκτιμά ότι αυτό είναι το τελευταίο preview προτού να γίνει διαθέσιμη η πρώτη Beta έκδοση του browser. Ο Vivaldi browser θα προσφέρει την επιλογή μεταξύ τεσσάρων themes, ενώ πολλαπλές θα είναι οι επιλογές παραμετροποίησης. Ένας τρόπος θα είναι η μετακίνηση των tabs σε διάφορα σημεία.

Η ομάδα που αναπτύσσει τον Vivaldi Browser σημειώνει ότι πλέον πειραματίζεται επισήμως με την προσθήκη επεκτάσεων του Google Chrome απευθείας στον Vivaldi και την δυνατότητα κατεβάσματος επεκτάσεων από το Chrome Web Store. Με τα mouse gestures που θα υποστηρίζει ο Vivaldi, θα μπορεί κανείς να προγραμματίζει τις εντολές και τις ενέργειες που θα εκτελούνται με κάποιες κινήσεις ή πλήκτρα στο ποντίκι.

Σύμφωνα με το TechCrunch, το οποίο δοκίμασε την τελευταία έκδοση preview του Vivaldi Browser, έχουν εντοπιστεί ορισμένα bugs στην λειτουργία του, αλλά αυτά αναμένεται να διορθωθούν σταδιακά. Το καλό είναι ότι υπάρχει μία ενεργή κοινότητα χρηστών που τον υποστηρίζει.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons