Παραμένουν τα προβλήματα και με τα νέα Galaxy Note 7;

by Nikos Kaimakamis • On 26-09-2016 • AT 11:33 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung Galaxy Note7 (1)

Διάφορες πηγές αναφέρουν ότι κάτοχοι Samsung Galaxy Note 7 που έχουν αντικαταστήσει τις συσκευές τους, συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα. 

Η Samsung είχε εντοπίσει την αιτία των εκρήξεων στα Galaxy Note 7, η οποία ήταν η προβληματική μπαταρία. Το πρόγραμμα αντικατάστασης συσκευών είχε ως σκοπό του να εξαλείψει πλήρως το πρόβλημα και να είναι έτσι ήσυχοι οι κάτοχοι του Galaxy Note 7. H Samsung, μάλιστα, έχει τονίσει ότι στις ΗΠΑ έχει αντικατασταθεί το 50% περίπου των Galaxy Note 7 που αντιμετώπιζαν πρόβλημα με την μπαταρία τους. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το The Next Web, διάφοροι χρήστες έχουν σημειώσει ότι συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη συσκευή αντικατάστασης.

Μερικά από τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί είναι η μεγάλη αύξηση της θερμοκρασίας καθώς φορτίζει η συσκευή, αλλά και η απώλεια ενέργειας ενώ είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα το Galaxy Note 7. Σε αυτή τη φάση δεν είναι γνωστό το πόσες είναι αυτές οι περιπτώσεις που έχουν εμφανιστεί εκ νέου, ενώ γίνονται αναφορές για διάφορα παράπονα που έχουν εκφράσει οι κάτοχοι των νέων Galaxy Note 7 στην Κορέα, όπου το πρόγραμμα αντικατάστασης έχει ξεκινήσει από τις 19 Σεπτεμβρίου και έπειτα.

Το σίγουρο είναι ότι στην περίπτωση που απαιτηθεί ένα δεύτερο κύμα ανακλήσεων των Galaxy Note 7 από την πλευρά της Samsung, τότε η εταιρεία θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons