Παραμένει η υποδοχή ακουστικών στο OnePlus 5

by Nikos Kaimakamis • On 23-05-2017 • AT 12:19 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To OnePlus 5 θα έχει βύσμα υποδοχής ακουστικών, ενώ οι υποψήφιοι αγοραστές του εκτιμάται ότι θα έχουν και αρκετά χρώματα να επιλέξουν.

Μέσα από το Twitter, η OnePlus ρωτά τους φίλους της για το ποιο πιστεύουν ότι θα έπρεπε να είναι το χρώμα του επόμενου smartphone τους, έτσι ώστε να συγκεντρώσει στοιχεία για τις προτιμήσεις του κοινού και να κινηθεί αναλόγως στις επιλογές που θα δώσει για το OnePlus 5. Μέχρι στιγμής, έχει γραφτεί στο Διαδίκτυο ότι το OnePlus 5 θα είναι διαθέσιμο σε γκρι, μαύρο, κυανό και κόκκινο. Δεν αποκλείεται το πίσω μέρος του OnePlus 5 να είναι γυάλινο σε κάποια από τις εκδόσεις του.

Μέσω Twitter και πάλι, αποκαλύπτεται ότι το OnePlus 5 θα έχει βύσμα για ακουστικά, με τη διαφορά ότι αυτό θα βρίσκεται σε διαφορετική θέση από ό,τι σε προηγούμενα μοντέλα. Η αρχική άποψη ήταν ότι το OnePlus 5 δεν θα έχει βύσμα για ακουστικά, αλλα οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν ότι θα μπορεί κανείς να συνδέει τα ακουστικά του ενσύρματα με το επερχόμενο OnePlus 5. Σύμφωνα με το Android Headlines, στην πρόσοψη του OnePlus 5 θα υπάρχει και αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το OnePlus 5 αναμένεται να είναι ένα smartphone με οθόνη διαγωνίου 5.5 ιντσών, με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835, ανάλυση οθόνης QHD, μνήμη RAM που μπορεί να φτάνει έως και τα 8 GB, αλλά και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 64 GB. H πίσω κάμερα θα είναι στα 23 Megapixel και η μπροστινή στα 16 Megapixel. H χωρητικότητα της μπαταρίας του εκτιμάται ότι θα είναι στα 4000 mAh.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons