Στούντιο παραγωγής ταινιών VR υπόσχεται η Samsung

by Nikos Kaimakamis • On 26-01-2016 • AT 2:57 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile Newsroom

Samsung-Gear-VR

H Samsung υπόσχεται ότι θα εγκαινιάσει ένα στούντιο παραγωγής ταινιών virtual reality, το οποίο θα έχει την έδρα του στη Νέα Υόρκη. 

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ κινηματογράφου του Sundance, o Marc Mathieu, o οποίος έχει τη θέση του chief marketing officer στην κορεάτικη εταιρεία, ανακοίνωσε ότι η Samsung προτίθεται να ξεκινήσει τη λειτουργία ενός studio για VR παραγωγές, μία κίνηση που αναμένεται να αλλάξει το τοπίο των ταινιών virtual reality στο κοντινό μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Sundance παρουσιάστηκαν περισσότερα από 30 VR Projects, ενώ με την εμπλοκή ενός τόσο μεγάλου ονόματος όσο της Samsung η σχετική παραγωγή αναμένεται να γνωρίσει άνθηση. Η κίνηση αυτή της κορεατικής εταιρείας συνδέεται άμεσα με την κυκλοφορία του δικού της κράνους δυνητικής πραγματικότητας, του Samsung Gear VR.

Samsung-Studio_Gear-VR-Theater

Σύμφωνα με το Mashable, εάν το πεδίο παραγωγής ταινιών Virtual Reality στεφθεί με επιτυχία, τότε ενδέχεται να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο αλληλεπιδρά το κοινό με το κινηματογραφικό περιεχόμενο. Δεν αποκλείεται αυτό να είναι ένα στοιχείο που θα αλλάξει και την κινηματογραφική αίθουσα. Το κράνος Samsung Gear VR μπορεί αυτή τη στιγμή να λειτουργήσει με τα Samsung Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge+ και το Note5.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons