Πανευρωπαϊκή καμπάνια Make IT work από την Toshiba

by George Polyzos • On 11-02-2016 • AT 10:26 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Toshiba_Portege_Z30-C__01_Win10

Η Toshiba παρουσίασε τη μεγάλη πανευρωπαϊκή καμπάνια Make IT work, για εταιρικούς συνεργάτες και πελάτες σε mid-size και εταιρικές αγορές.

Η καμπάνια Make IT work θα είναι ο βασικός πυλώνας για τις προτάσεις της Toshiba στο business κομμάτι, καταδεικνύοντας τη δέσμευση της εταιρείας σε αυτήν την αγορά. Θα υποστηρίξει επίσης την προώθηση των νέων business συσκευών της Toshiba, που είναι τώρα διαθέσιμες σε όλη την Ευρώπη.

Η καμπάνια έχει σχεδιαστεί για να δείξει την υποστήριξη της Toshiba στις αυξανόμενες ανάγκες του σημερινού επαγγελματικού περιβάλλοντος, μέσω της γκάμας λύσεων B2B αλλά και της συμβουλευτικής/υποστήριξης σε πελάτες και συνεργάτες.

Η νέα σειρά business της Toshiba, περιλαμβάνει δώδεκα νέες πλατφόρμες και τέσσερις βασικούς φορητούς υπολογιστές και υβριδικές συσκευές, τους Tecra A40-C, Portégé Z30-C, Tecra Z40-C και Portégé Z20t-C, που βασίζονται όλοι στις θεμελιώδεις αξίες της Toshiba για ασφάλεια, αξιοπιστία, συνδεσιμότητα και διαχειρισιμότητα.

Περιλαμβάνουν επίσης νέους επεξεργαστές Intel Core 6ης γενιάς, βασικό συστατικό για μέγιστη απόδοση σε συνδυασμό με τα Windows 10, ενώ μεγιστοποιούν και τη διάρκεια μπαταρίας.

Η Toshiba παρέχει μεγάλη ποικιλία λύσεων B2B εκτός από τις συσκευές hardware, οι οποίες περιλαμβάνουν το Toshiba Cloud Client Manager (TCCM) που επιτρέπει στις εταιρίες να διαχειρίζονται τις συσκευές τους με πλήρες σύστημα asset management και εργαλεία κατανόησης για να ενισχυθεί η αποτελεσματικότητα και η συμβατότητα των συσκευών.

Το λανσάρισμα της καμπάνιας Make IT work, που υποστηρίζεται από μια επένδυση άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Toshiba στις αγορές mid-size και corporate. Διαδέχεται τα προηγούμενα λανσαρίσματα Get Modern with Toshiba και Toshiba Means Business, που σημείωσαν ιδιαίτερη επιτυχία στον τομέα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Η καμπάνια Make IT work θα υποστηριχθεί με PR και marketing, που περιλαμβάνουν emails, προϊοντικά βίντεο, διαδικτυακά banners και microsite.

[Δ.Τ. Toshiba]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons