Τα Palm Pre δεν επισκευάζονται, τέλος

by Stefanos Kofopoulos • On 25-05-2009 • AT 12:37 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

palm pre side

Αν πρέπει να πιστέψουμε την Sprint, και έχουμε τουλάχιστον έναν καλό λόγο να το κάνουμε, τα Palm Pre δεν θα επισκευάζονται σε περίπτωση βλάβης, ζημιάς ή προβληματικού μοντέλου. Το form factor δεν επιτρέπει την επισκευή των χαλασμένων ή προβληματικών Pre και θα αντικαθιστώνται με καινούριες συσκευές. Για το λέει η Sprint, η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά το Pre στην Αμερική, σίγουρα γνωρίζει περισσότερα από τον καθένα.

Η αντικατάσταση συσκευών ίσως να αντικατοπτρίζει προσπάθεια για βελτίωση του after sales customer care εκτός από μια κλειστή λογική κατασκευής συσκευών. Μέχρι να δούμε τα σωθικά του Pre από το iFixit και άλλα παρόμοια sites, θα παραμείνουμε με την απορία για το πραγματικό κόστος των ηλεκτρονικών και το marketing overhead στην τιμή. Μέχρι τότε υπομονή για τις 5 Ιουνίου 2009.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. εδώ και πολλά χρόνια όταν μου χάλαγε μια συσκευή και την έστελνα στην αντιπροσωπεία, για κάποιον λόγο αισθανόμουν ότι μου επέστρεφαν μια refurbished συσκευή και όχι τη δικιά μου επισκευασμένη… Νομίζω πλέον συμβαίνει γενικά σε μικρές συσκευές. Είναι τόσο λεπτεπίλεπτα μικρές που είναι σχεδόν αδύνατη η επισκευή τους.

    Εδώ είναι δύσκολο στα iMacs να αλλάξεις σκληρό δίσκο έτσι όπως είναι φτιαγμένα, που είναι desktop (και όχι mobile) και πρόκειται για ολόκληρο σκληρό δίσκο (και όχι για κάποιο μικροσκοπικό τσιπάκι που ελέγχει το LCD)

Top

Show Buttons
Hide Buttons