Πακέτο social media από το CU για όλους έως και 24 ετών

by George Polyzos • On 12-03-2017 • AT 12:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet Mobile

Το CU, πάντα κοντά στους νέους, στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής τους, για πρώτη φορά παρουσιάζει ένα social media πακέτο αποκλειστικά για όλους όσους είναι έως και 24 ετών.

Έτσι, πλέον, με το νέο social media πακέτο, οι CU συνδρομητές μπορούν να αναζητούν, να ανακαλύπτουν και να μοιράζονται στα social media, κάθε #protifora τους.

Το πακέτο προσφέρει 1GB για 30 μέρες με 3 ευρώ για χρήση σε Facebook (εκτός Messenger), Instagram, Snapchat, Twitter, Tumblr, LinkedIn και Pinterest. Οι CU συνδρομητές έως και 24 χρονών έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το πακέτο τους μέσα από το www.vodafonecu.gr, το CU App, στέλνοντας 11 με ένα SMS στο 1252 ή καλώντας δωρεάν στο ίδιο νούμερο, αφού πρώτα έχουν εγγραφεί στην υπηρεσία Under 24 στο http://www.vodafonecu.gr/paketa/under-24-form/.

Το πακέτο διατίθεται και σε υπηρεσία αυτόματης ανανέωσης, ενώ οι συνδρομητές θα ενημερώνονται για το υπόλοιπο τους μέσω SMS, όταν φτάσουν στο 80% και στο 100% της χρήσης τους, αντίστοιχα. Ισχύει για ενεργοποιήσεις μέχρι 30 Ιουνίου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons